2777
2789
عنوان

مبل کرم بگیرم یا نه

101 بازدید | 13 پست

میدونم ک رنگ‌قشنگیه و با اکثر وسایل به راحتی ست میشه فقط دغدغه اینو دارم که زود کثیف میشه خیلی دو دل هستم به نظرتون کرم بگیرم‌یا مبل تیره ؟؟!! 

برای جهیزیه میخوام درسته ک فعلا بچه ندارم اما بالاخره ک بچه دار میشم ...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مبلهام کرم هست ولی قسمت نشیمن یعنب تشک کفش رو طرح دار گرفتم اابته طرح خیلی شلوغ نه.قسمت تکیه اش ساده

بعد چون بچه کوجیک دارم روکش پارچه ای گرفتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

حتی بدون بچه هم‌ مبل روشن کثیف میشه

من مبلم رنگ متوسط نه خیلی روشن نه تیره ولی باز این حال یه لایه کثیفی روش نشسته

مثلا مهمون میاد میره میبینم لک میوه و چای روی مبله

میبینی روبالشتی بعد از یه مدت چجوری چرک تاب میشه؟ درصورتی که فقط سر روی بالشت قرار میگیره حالا ببین مبل کرم چجوری میشه

راضی هستید کثیف نمیشه ؟ همیشه روکش روشه ؟

کثیف که میشع مواظب نباشی 

من چون بچه ام کوجیکه دائم روکش هست

شما میتونی روکش بذاری موقعی که مهمون اومد برداری

البته 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟