2777
2789

حدودا سه سال پیش شوهرم یه موقعیت خیلی خوب تو شغلش به دست اورد ( شغلش آزاده)

و این مدت برامون بهتر از قبل شد

دیشب به من گفت اون موقعیت به زودی از دست میره

بعد یک هفته به من گفت در حالیکه قبلا هرروز با من در مورد کارش حرف میزد از وقتی بچه دار شدیم، کمتر در مورد کارمون صحبت میکردیم چون هردومون همش خسته بودیم.

میخوام بدونم چجوری میتونم بهش آرامش بیشتری بدم بدون اینکه اون مساله رو به روش بیارم که با شکست مواجه شده.

شکست مالی رو یه جوری میگذرونیم و سپری میکنیم چون من خودمم کار میکنم، دوست ندارم شوهرم از نظر روحی ناراحت باشه.

یه مدت بود یه کم آروم تر شده بود، حتی ریش هاش رو نمیزد، انگار روحیه نداشت، چقدر خوشحال بود که پیشرفت کرده ولی حیف شد...

الان چطور ریش و سیبیل هاش رو زده؟ بگو بره آرایشگاه 

برین بیرون شبا 

پارک و جایی

بی دلیل بغلش کن بهش بگو فکر و خیال نکن بابت هیچی 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چطور ریش و سیبیل هاش رو زده؟ بگو بره آرایشگاه برین بیرون شبا پارک و جاییبی دلیل بغلش کن بهش بگو ...

نه احتمالا جمعه بزنه، خودش تو خونه میزنه، این مدت دست و دلش نمیرفت

والا بچه هم اینقدر اذیت میکنه هردومون از نفس افتادیم، حتی درست و حسابی نمیتونیم به خودمون برسیم

زندگی بالاوپایین زیادداره خودش باهاش کنارمیادوتجربه میشه ب اش

آره میدونم، همه چیز میگذره

اگه من بودم اینقدر تو خونه ناله میکردم و حرف میزدم تا از سرم بپره و قضیه یادش بره

ولی انگار مردا تو خودشون میریزن و فکر و خیال میکنن

نه احتمالا جمعه بزنه، خودش تو خونه میزنه، این مدت دست و دلش نمیرفتوالا بچه هم اینقدر اذیت میکنه هردو ...

بچه داری خیلییی سخته پسر من انقدر گریه میکرد بی دلیل جیغ و گریه خودمم گریم می‌گرفت هر کاری میکردم ساکت نمیشد 

شیر میدادم عوضش میکردم شکمشو ماساژ میدادم هیچ تاثیری نداشت بردم دکتر گفت نه هیچیش نیست فقط یکم تخسه

😥😥

چندتا بچه داری 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

باید بهش حس قدرت بدید. یجوری طنین انداز و با آرامش کنار گوشش این حسو تزریق کنین که دوباره بلند شه. 

مردها وقتی از طرف مقابلشون حس قدرت بگیرن بشدت ری اکشن دارن. پیج خانوم الهام محمدی روانشناس بالینی رو‌دنبال کنین از اینستا راجع به این موضوع زیاد کلیپ ساختن و حرفای خوب و بشدت موثری میزنن‌. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
بچه داری خیلییی سخته پسر من انقدر گریه میکرد بی دلیل جیغ و گریه خودمم گریم می‌گرفت هر کاری میکردم سا ...

من یه پسر هشت ماهه دارم

همش دوست داره بغلش کنیم و دور بزنیم یا باهاش بازی کنیم وگرنه گریه میکنه

شوهرمو میبینه گریه میکنه تا اون بغلش کنه، خیلی زود هم همه چیز دلشو میزنه، به هیچکدوم از اسباب بازیاش نگاه نمیکنه، واقعا کم میاریم

من یه پسر هشت ماهه دارمهمش دوست داره بغلش کنیم و دور بزنیم یا باهاش بازی کنیم وگرنه گریه میکنهشوهرمو ...

میفهمم دقیقا چی میگی تاب بیار یکم بزرگ تر بشه راحت میشی 

هوا تو شهرتون خوبه؟ سرد نیست اگه برین بیرون یه غذا بخورین اونحا زرق و برق ببینه اروم نمیمونه؟