2777
2789

تو تایپیک های قبل من هست دلیلش چی بوده ....ولی تو این چند روز حتی یه زنگ هم نزدن....منم عمرااااا که کوتاه بیام پیش قدم شم چون مقصر نبودم...کارم درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت درسته هر کی میگه اشتباهه ..بخودش مربوطه من نظرمو گفتم ..بعضی از خانواده شوهر لایق احترام نیستن .الان روانشناس میگف تو اینستا هر کی با کلام و رفتارش میتونه احترام خودشو نگه داره 

کارت درسته هر کی میگه اشتباهه ..بخودش مربوطه من نظرمو گفتم ..بعضی از خانوادا شوهر لایق احترتم نیستن ...

دقیقا ...واقعا ارزش احترام نداشتن ....کم کم داشتن وظیفم میدونستم اون احترام هارو که منم سر بزنگاه دم سر دسته ی باندشون که خواهر شوهر عوضیم بود چیدم

فکر کن وجود ندارن، خانواده خودت خوبن گلم؟ اگه خوبن قدرشونو بدون عزیزم

خانواده ای خودم عالی هستن....از هر لحاظ اصالت ...محبت...ادب...لول اجتماعی .... همه دکترا باشخصیت با اصالت ....اینا دریغ از ذره ای شخصیت و فهمیدگی