2777
2789

من هفته 24 بودم ، این مدت بارداریم هیچ مشکلی نداشتم، یه شب دل درد گرفتم و دوساعته بعد خونریزی کردم ، ساعت 2 شب بود ، بلافاصله رفتم بیمارستان امام رضا چون نزدیک ترین بیمارستان به خونمونه، رسیدم فورا مامای شیفت دستگاه رو آورد و صدای قلب بچه رو گذاشت و شنیدیم و هیچ مشکلی نداشتن. .. بعد گفت باید معاینت کنم... منم از همه جا بی خبر اجازه دادم بهش 

بعد از معاینه خونریزیم شدید تر شد و بهش اصرار کردم که متخصص بیاد ، اونم یه تلفن زد و اینطور که منو مادرم شنیدیم پزشک دعواش کرد که چرا منو معاینه کرده ...خلاصه دکتر که اومد ازش خواهش کردم که سونوگرافی انجام بدن تا علت خونریزیم معلوم بشه اما اون گفت فایده نداره و بچه داره دفع میشه .... بعدم بستری کردن و سرم فشار وصل کردن و بعد اومد با شئ پلاستیکی نوک تیز کیسه آبمو پاره کرد و بچه چند ساعت بعد بیرون آمد و خودم جون دادنشو دیدم ، من روی تخت لیبر زایمان کردم (تخت معمولی بستری )پرسنل بی عاطفه بعد از بیرون اومدن بچه منو تنها گذاشتن و بچم تا نیم ساعت جلوی چشمم بود.... امروز متوجه شدم که من با وجود خونریزی باید استراحت مطلق میشدم تا خونریزی بند میومد و بچه میتونست زنده بمونه تا پایان بارداری اما با گندی که ماما زد و منو معاینه کرد مجبور به زایمانم کردن وگرنه بچم سالم بود... اونا هم روی این اشتباهشون سرپوش گذاشتن و توی پرونده بیمارستان علت رو فوت بچه در شکم مادر نوشتن!

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته 24 بودم ، این مدت بارداریم هیچ مشکلی نداشتم، یه شب دل درد گرفتم و دوساعته بعد خونریزی کردم ، ...

یااااا خدا چقدر وحشتناک😲😲 واقعاا متاسف شدم😦😦

یه پسر دارم شاه نداره از خوشگلی تا نداره
 یااااا خدا چقدر وحشتناک😲😲 واقعاا متاسف شدم😦😦

خیلی😣 منو شوهرم که ازشون نمیگذریم 

هرچند دستمون واسه شکایت به جایی بند نیست ولی خدا اون بالا ناظره

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  

منم چیزای خوبی نشنیدم درمورد بیمارستانش.

یکی از دوستام مامانش اونجا زایمان کرد...

بیچاره هارو انقد اذیت کردن و بی محلی ،،دوستم کلی گریه میکرد،میگفت چند نفر اشنا داشتن دکتر و ماما،هی میومدن سر میزدن بهشونو کلی هواشونو داشتن.