2777
2789

منظورم مسمومیت ویروسی

و اسهال استفراغ شدید

دخترم دیروز صبح با دل پیچه شدید و استفراغ شدید بیدار شد.یعنی یک لیوان آب میدادم همونو بعد پنج دقیقه بالا میاورد.

چای نبات دادم فورا بالا آورد.تقریبا ۵ بار .

فورا برای بند آوردن استفراغَ شربت آندانسترون دادم.تا یکساعت هیچی بهش ندادم.بعد دیدم استفراغش بند اومده

یک کاسه ماست پروبیوتیک با نون دادم بهش..بعدش شربت سفکسیم ۱۰۰..چون مطمئن بودم ویروسیه و تو معده و رودش میکروب هست.

بعد یه چای عسل دادم...گفت مامان دلم پیچ میده..اونجا یه شربت دی سیکلومین دادم برای دل پیچش.

بعدش گلاب ب روتون بیرون روی داشت..اینجا دیگه جلوشو نگرفتم گفتم بزار تا میتونه ویروسو میکروب از بدنش خارج بشه

فقط بهش آب و شربت آو آر اس میدادم که بدنش کم آب نشه

برای ناهارشم یه کته و سیب زمینی  درست کردم  با ماست پروبیووتیک و یک لیوان دوغ دادم ،توشون نمک زیادم زدم که دچار افت فشار نشه ب خاطر بیرون رویش

عصرونه یه موز دادم  و چای عسل

شبم دوباره نونو ماست.

الانم خداروشکر سرحال سرحال .فقط شربت سفکسیم چون آنتی بیوتیک باید کامل بدم دورش تموم شه.

خلاصه اگر مدیریت نمیکردم   شاید باید بستری میشد.اما الان تو ۲۴ ساعات شکر خدا خوب شد.

چون بچه دوستمم دقیقا همین مسمومیتو گرفت انقد حالش بد شد و مامانش ب موقع مریضیو مدیریت نکرد بچه بستری شد.

با همه روشات موافقم و خودم هم انجام میدم به جز سفکسیم که همینجوری دادی . توی بیماریای اینجوری که اکثرا ویروسه انتی بیوتیک هیچ نقشی نداره فقط بدن بهش مقاوم میشه دور از جون اگر مریضی عفونی گرفت به این سادگیا درست نمیشه . 

اینم که میگی فلانی اینجور مریض شد و اینا . اصلا مقایسه درست نیست . من خودم تجربه کردم دوتا دخترم با هم مریض شدن سرماخوردگی تازه یکیش از اون یکی حالش خیلی بدتر بود ولی بردم دکتر اونی که سالم تر بود گلوش عفونت داشت و انتی بیوتیک گرفت اونی که حالش،خراب تر بود ویروسی بود و دوره درمان باید میگذشت ‌ در حالی که ما مامانا راحت میگیم اینم از اون گرفته مثل همه مریضیشون 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همه روشات موافقم و خودم هم انجام میدم به جز سفکسیم که همینجوری دادی . توی بیماریای اینجوری که اکث ...

درسته عزیزم.

من دو سال پیش دخترم دقیقا با همین علائم مسموم شد اون موقع بی تجربه بودم.

روز اول گلاب بر روت یکسره بالا اوردو و بیرون روی

بردم درمانگاه براش سرم زد و همین شربت آندانسترون رو تزریقی زدن حالت تهوعش خوب بشه بماند که دخترم چقد جیغ زدو گریه زاری و چه تشنجی وارد شد بهمون.بعدم گفتن برید خونه..اما این بچه سه روز کامل بیرون روی شدید و دل پیچه داشت قشنگ ۴ کیلو کم کرد هرچی میخورد درجا گلاب ب روتون میرفت دستشویی. ماست کته موز سیب زمینی هرچی بگید دادم خوب نشد.گفتم نمیشه دوباره ببرم دکتر بچم داره از دست میره.اونجا بود که دکتر سفکسیم تجویز  کرد خود دکتر گفت وقتی میبینید بچه انقد شدید مسموم شده باید  انتی بیوتیکم تجویز بهشه...نشه آخرش باید بستزی کنید..چه بسا چه بچه هاییم ب خاطر بیرون روی شدید و کم آبی فوت شدن.

من مادر آگاه بودم تند تند او آر اس میدادم اگر نمیدادم شاید بچه من دور از جان طوریش میشد...خلاصه اومدیم خونه اولین سفکسیم دادم بعد دو سه ساعت بچم انگار زنده شده.

اینسری هم مطمئن بودم همون ویروسه گفتم ب جای اینکه بزارم بچم ۴ کیلو وزن کم کنه و انقد ۵ روز زجر بکشه تو ۲۴ ساعت جمعش کنم

درسته انتی بیوتیک خیلی عوارض داره ولی انتخاب بین بد و بدتره