2777
2789

من الان پنج روزه عمل آبدو کردم

از شش صبح تا الان جای بخیه م تیر میکشه و سوزش داره گفتم به مامانم نگا کرد می‌کنه نه خونه نه هیچی حتی شبیه عفونت هم نیست ولی دیگه دارم میمیرم از دردش توروخدا چیکار کنم بهتر شم😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابدو که انجام دادی؟نافت روهم جاشو عوض کردن و بخیه زدن؟

آره آوردنش بالاتر و بخیه هستش بخیه های نافم کشیدنیه نباید عفونت هم کنه روزی دوبارم پانسمان هامو عوض میکنم ولی اینکه چرا اینجوری اذیتم می‌کنه رو نمیدونم

پس هرجور شده زنگ بزن مطبش

ترسیدم بخیه م باز شده باشه مامانم میگه هیچ مشکلی نداره دیگه گفتم الان زنگ بزنم بگه بیا هم نمیتونم برم انقدی که درد دارم

همش الکیه بخدا که میگن درد نداره و فلان 

تو اینستا همه دروغ میگن یا دردهایی که میکشن رو یادشون میره 

دردش در حد مرگه 

ابدو ذرد داره دیگه طبیعیه چه شجاعتی داشتی رفتی عمل

دردش که تا الان دیگه تحمل کردم مرگ و به چش خودم دیدم 

ولی اینکه بخیه هام تیر میکشن ترسیدم باز شده باشه یا عفونت باشه فعلا که هیچی نیست به قول دوستمون شاید از داخل داره جوش میخوره که اینجوری درد دارم 

الان زوده بخوای فک کنی دردت تموم شده تقریبن یکماه درگیری تا قشنگ مثل سابق بشی

نه که دردم تموم شده باشه تازه دکترم می‌گفت بعد شش ماه یکم شکم خوب زو میبینی بعد یه سال ورمتم کامل می‌خوابه 

اصلا دیگه میگم هرچی باشه فقط خوب در بیاد🫠🥲💔

مسکن میخوردی شاید دردت کمتر میشد 

چقد هزینه اش شد؟ 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....