2777
2789
عنوان

مگه امروز شروع شده

228 بازدید | 14 پست

چرا حس می کنم بیشتر تاپیکای اینجا فیکن

ساعت ۶ صبح تاپیک زده امروز شوهرم گفت فلان دوست گفت بهمان

بابا صبر کن صبح بشه بعد کپی پیست کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم عجیبه

اخه امروز مدرسه ها تعطیله

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بازم عجیبه

از صبح علی الطلوع سایت و دس گرفتن😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

از صبح علی الطلوع سایت و دس گرفتن😂

:)))) ولی به نظر میاد کامند نی نی سایتن باید یه چیزی بنویسن

اکثرا سه چهار هفته اس عضو شدن بعد جواب کاربرارو هم تو تاپیکشون نمی دن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
از دیشب کشش دادن تا امروز صبح خودت چ خبر چالشی نداشتی دوروبرت؟دیشب دیروز؟

نه والا یه گلو درد دارم ساده :)))

چالشا از قبل هست بازم ادامه داره نوشتنی نیست

:)))) ولی به نظر میاد کامند نی نی سایتن باید یه چیزی بنویسناکثرا سه چهار هفته اس عضو شدن بعد جواب کا ...

بعید نیست 

بازدید سایت نسبت  به قبل به طور محسوسی کم شده، مدیر تهرانی مجبوره حاشیه و جنجال درست کنه

ایشالا ک حال دلت و حال گلوت بهتر و بهتر از قبلن بشه

انشالله ممنونم 

روزتون عالی باشه❤️

اره دقیقایه سری تاپیکا رو میگن پاک نمیکنیم، خصوصی نیست😐

اره مجبورن برای دیده شدن تبلیغات مزخرفشون دست به هر کاری بزنن