2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری تحمل می‌کنی...دارم میمیرم از بس گربه کردم سردردم

دردشون زیاد نی پولم ندارم 

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

دوتا؟!من۱۵تاااا...تاالان چل تومن خرج کردم.تو ایت مستاجری😭یادش میفتم زار میزنم.پول نداریم.دکتزم گفته ...

خدا بهت صبر بده عزیزم چرا آخه🥲

مام ضعیف بودیم دیگه به زور شوهرم رو راضی کردم برم سرکار الان خداروشکر بهتر شده خودشم فهمیده برم بهتره قبلش غیرتی میشد نمیذاشت

سلام عزیزم شما که میخوای بچتو به خاطر اینکه نامزدت فکر می‌کنه از اون نیست سقط کنی 

ترو خدا این کارو نکن به خداگناهه پشیمون میشی و این کارت همیشه مثل یه سایه ی نحس رو زندگیت میمونه دور

از جون بعد نهایتش یه تست دی ان ای(DNA)بده تا بفهمه از اونه دیگه لازم نیست که جونشو بگیری عزیز دلم تو در مقابل اون مسئولی امیدوارم بتونی از پس مسئولیتت بربیای و ازش نگهداری کنی چون الان تو تنها تکیه گاه اون بچه ای ❤️

اینی که میگم باورش یه کم سخته ولی منم باردار بودم و دندون درد بدی داشتم و نمی‌تونستم برم دندانپزشکی بعدش رفتم تاپیک های قبلی نینی سایت رو خوندم و یکی نوشته بود با نمک بشور دندونت رو 

یا با همون نمک دندونت رو مسواک کن و قرقره کن یا بعد از مسواک زدن با خمیر دندون آب نمک رو بزار چند دقیقه بمونه تو دهنت و تف کن .بعد از یک روز دندون دردت می‌ره .من فقط چند بار این کار رو تو دوران بارداری انجام دادم ولی دیگه تا آخر بارداری درد نگرفت