2777
2789

عقلانیه اگه دیگه با مشاورم ادامه ندم و خودم بخونم؟

مشاور خوبیه ولی وقتی برناممو نمیخونم دارم رسما پولمو هدر میدم .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نمیدونم من خودم بدون مشاور میخونم

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

چند سالته؟من فکر میکردم بالای۳۰باشی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه ولش کنی کلا دیگه بیخیال میشی راستشو بهش بگو و با همین ادامه بده

راستشو بخوای خیلی خیلی شل کردم اصلا دیگه یه جورایی قبح نخوندن و گزارش نفرستادن برا مشاورم از بین رفته دیگه برام مهم نیست جلوش ضایع بشم یا نه /: متوجه منظورم میشی؟

گفتم شاید اگه خودم باشم و خودم یه حرکتی بزنم حداقل

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

راستشو بخوای خیلی خیلی شل کردم اصلا دیگه یه جورایی قبح نخوندن و گزارش نفرستادن برا مشاورم از بین رفت ...

ببین من از تجربه خودم برات میگم من تا الان کلی مشاور عوض کردم حتی گفتم دیگه بعد این همه مشاور خودم می تونم یه مدت خودم بودم و خودم ولی هر روز یه برنامه می نوشتم و فرداش عمل نمی‌کردم و دوباره یه برنامه دیگه ولی با مشاور تا یه جایی پیش میرفتم فقط تنها مشکلم این بود گزارش کار فیک می‌فرستادم یا زیادی کمالگرا بودم میگفتم 12 ساعت بزار نمیرسیدم ولی الان خودمو شناختم و از کم پیش رفتم تا رفتم به جایی که باید حتی اگه دروغم میخام یکم گزارش کار دروغ نیست دیگه نهایت میگم مریض بودم و مهمون داشتیم ولی از برنامم عقب نمی مونم دیگه..حالا هرجور که رو خودت شناخت داری پیش برو امیدوارم موفق باشی در هر صورت