2777
2789

چندین بار برای اتفاق افتاده هزینه کمم ندادما اومدم خونه دیدم لباس حتی یک یا چند دور شسته هم شده بوده و...

بیشتر هم تو لباسای خارجی این اتفاق میفته ...

خیلی بدم میاد 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

اره بو میداد لعنتی

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا

پولم به خارجی نمیرسه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

اره بو میداد لعنتی

سر رگال یدونه از اون بود ؟ 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

سر رگال یدونه از اون بود ؟

کادوی تولدم بود

خودم نگرفتم

مستقیم بنده خدا از خرید تحویلم داد

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
اره یکی دوبار پیش اومد واسم -_-

فک کنم فروشنده های خانم بعضیاشون میپوشن ... 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

مگه میشه مگه نمیبینی داخل مغازه

چرا اما مطمئنی نوعه ب گزینه های دیگش فک میکنی وقتی میای خونه ریز میشی میبینی قشششنگ پوشیده شده 

فک کنم فروشنده های خانم بعضیاشون میپوشن ...

نه لباسای استوک رو تنش برند میزنن میفروشن، اکثرا هم مال چین هستن، البته جنسای درجه ۱ و ۲ چین رو میگم نه درجه ۵ مثلا!

من زمستون ی بافت خوشگل خریدم ک اومدم خونه متوجه شدم استوک بوده، ولی دگ پسش ندادم چون خ خوشگله و فقط شستمس و استفاده کردم

یه بار شوهرم میخواست هودی بخره،بعد گفت یه تن بزنم ببینم اندازش چطوره ،پوشید جلو آینه یه چرخ زد ،دست کرد تو جیب هودی ،یه پاکت سیگار درآومد🥴

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه بار شوهرم میخواست هودی بخره،بعد گفت یه تن بزنم ببینم اندازش چطوره ،پوشید جلو آینه یه چرخ زد ،دست ...

واای 😂🤣

نه لباسای استوک رو تنش برند میزنن میفروشن، اکثرا هم مال چین هستن، البته جنسای درجه ۱ و ۲ چین رو میگم ...

خیلی بدم میاد از این حرکت

اره ممکنه

البته من نخریدم ولی دوستی دارم که خیلی پولدار و باکلاس بنظرم می‌آمد. تعریف کرد رفته به شرط اینکه لباس به دلش نباشه شنبه پس میاره کت شلوار خریده بود برای مراسم بله برون خواهرش .بعد شنبه برده بود عوض کرده بود کت و دامن آورده بود. بعد شنیدن این حرف کلا نظرم درباره مزون‌ها و آدم ها عوض شد.