2777
2789
عنوان

پشت کنکوری یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت که هست

ولی بستگی داره به خودت

که بخونی و نیتجه بهتری از سال قبل رقم بزنی با همه سختی ها و فشار های روانی

یا نخونی و نتیجه بدتر بشه و برای خودت عذاب وجدان درست کنی

من که بعد سه سال پشت کنکوری رفتم پیام نور اما سه ساله تموم کردم لیسانسو

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

هنوز دو هفته تا کنکور مونده تازه گنکور تیر هم هست هنوزتا لحظه اخر تلاشتو بکن و تا لحظه اومدن نتایج ب ...

ممنون ملورین جان

ولی من واقعا امیدی به قبولی امسال ندارم

واقعیت از حرفای بعدش خوف میکنم

خب چیکار کنمباید درس بخونم برم دانشگاه امسال قبول نمیشم کنکور که صفرمنهایی تازه شروع کردمبا نهایی خا ...

اگه میخوای پشت بمونی باید پی خیلی چیزا رو به تنت بمالی مثل حرف مردم. اصلاااا تو جمع فامیل نرو به خونوادتم بگو مهمون دعوت نکنن اگه دعوت کردن از اتاق بیرون نیا برا آرامش خودت میگم

بشین بخون دختر جون هنوز تقریبا دو ماه دیگه داریم بکوب بخونی قبول میشی هنوز دیر نشده

توی دوماه آخه

خیلی پشتکار میخواد

حس میکنم دارم خودمو گول میزنم و بهونه میارم 

ممنون ملورین جانولی من واقعا امیدی به قبولی امسال ندارمواقعیت از حرفای بعدش خوف میکنم

حرفای دیگران اصلا مهم نیست بذار بگن بالاخره یه جا حرفاشون تموم میشه بعضی حرف ها واسه نشنیدنه،ازشون فاصله بگیر تو جمعشون نباش

اصلا نا امید نباشیاااا خدا هست و و البته خدای ناممکن هاست فقط بهش اعتماد کن یه جوری برات میسازه که خودت تعجب کنی تا کنکور تیر وقت داری قشنگ دوازدهمو بخون رو نهایی زوم کن رو یه سری مباحث پرتکرا سرمایه گذاری کن و بعد از نتایج اگه نشد اونوقت بهش فکر کن🌤🌱

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
اگه میخوای پشت بمونی باید پی خیلی چیزا رو به تنت بمالی مثل حرف مردم. اصلاااا تو جمع فامیل نرو به خون ...

آره. همش به مامانم میگم حرف بقیه رو برام نگو نمیخوام بشنوم.  حتی من حاضرم تو تنهایی باشم با اینکه از تنهایی خوشم نمیاد. حتی تنهایی نمیتونم غذا بخورم اما در عوض حاضرم نرم شهرمون که بهم نگن به به خانوم دکتر🫠

حرفای دیگران اصلا مهم نیست بذار بگن بالاخره یه جا حرفاشون تموم میشه بعضی حرف ها واسه نشنیدنه،ازشون ف ...

ممنونم عزیزم.

خوشبحال کسایی که تورو دارن. انرژی مثبتی

ممنونم عزیزم.خوشبحال کسایی که تورو دارن. انرژی مثبتی

ممنون عزیزم این لطف و محبت تو رو میرسونه🤍🌱🌤

نمیدونم مرتضی پاشایی اهنگ هاش رو گوش میدی یا نه اما تو اهنگ نگران منی، قسمت دومش خیلی پر محتواست میگه که:"یه غبار یخی یه ستاره سرد،  یه شب از همچی به خدا گله کرد،یه دفعه به خودش همچیو سپرد،دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد"

خدا هیچ وقت تنهات نمیذاره دستتو میگیره اگه دستتو به سمتش دراز کنی،برات بهترین رو میسازه اگه بهش تکیه کنی ناممکن رو ممکن میکنه اگه بهش اعتماد کنی:)))اینو تجربه کردم که میگم🌱

نمیدونم هدفت چیه یا رشتت چیه اما هنوز وقت هست ،توی همین سایت توی یک تاپیک پشت کنکوریا اشتباهاتشونو میگفتن اکثرشون اشنباه مشترکشون این بود که به پشت موندن فکر میکردن و میگفتن اشنباه بوده و باید تا لحظه اخر تلاش میکردن

و در ضمن جهان بیرون انعکاس افکار درون تویه یه ادم موفق اول از همه تفکر مثبت داره از الان نباید نا امید بشی وقتی هنوز وقت هست🌱🌤

اگه فرهنگیان نمبخای زوم کن رو کنکور تیر،دوازدهم رو قشنگگ بخون این هم تو نهایی کمکت میکنه هم توی کنکور 

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
چرا میگی وحشتناکه؟🥲حقیقتا ترسیدم 🫠 همه میگن نه بدهخب مگه راه دیگه ای هم هست اخه

چون روحیه ای که میخواد خیلی سخت بدست میاد

و حفظ اون روحیه خیلی سخت تره

شرایط ممکنه بدتر بشه و....

ولی درکل نشدنی هم نیس منم پشتم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️