2777
2789
عنوان

عاخ قلبم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست

حالا مسخرم نکنیدا...من از 14 تا 17 سالگی خمیییشه فیلم ترسناک میدیدم برا همین انقد خوابم وحشتناکه ...واقعا دسگه مغزم خلاق شده!!

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
خوابت مفهومی بود.پیگیری کن

کجا کسیو‌نمیشناسم تعبیر خواب بلد باشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب توخواب دیدم جلوی درخونم یکی منوپشت بغل میکنه میدزد.قلبم داشت ازدهنم میومدکف پاهام بی حس شده بودبه خودم فشارمیاوردم که توخواب که بیدارشم بازورخودموبلندکردم بعدشم قلبم دردمیکرد

کجا کسیو‌نمیشناسم تعبیر خواب بلد باشه

من خودم ی پا معبرم😉نمیدونم ولی منم ی بار خواب دیدم رفتیم مکه تونه خدا یه ابی خوردم مزه گلاب میداد.گلاب کلا خوبه بعدش پسرمو باردار شدم .

هر چقدر آدمها رو بیشتر میشناسی به حضرت سلیمان بیشتر حق میدی که چرا می رفت با یا مشت گاو و گوسفند درد و دل میکرد😬
تعریف کن منم اکشن زیاد میبینم

خواب دیدم رفتم یه ساختمان خیلی بزرگ بعد فهمیدم حمامه! با اسانسور رفتم بالا دیدم هیچکی نیست و دوتا سماور خیلی بزرگ اون جاست..داشتم راه میرفتم یه زن ترسناک کل صورتش خاکسترییییییی یهو سفت بازوهامو گرفت و از زمین بردم بالاتر....منم پاهامو مخکم میکوبیدم زمین دیدم زمین ترک خورد داشتم میرفتم تو زمین جیغغغ میزدما

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
خواب دیدم رفتم یه ساختمان خیلی بزرگ بعد فهمیدم حمامه! با اسانسور رفتم بالا دیدم هیچکی نیست و دوتا سم ...

ی چی بگم نمیترسی

هر چقدر آدمها رو بیشتر میشناسی به حضرت سلیمان بیشتر حق میدی که چرا می رفت با یا مشت گاو و گوسفند درد و دل میکرد😬

بعد از دستش به زور فرار کردم داشتم گیرفتم بیرون از ساختمان که دیدم چندتا پسر5.6 ساله دارن نامزدمو میزنن منم رفتم محکم زدم تو سر یکیشون

بعد پسره با سنگ زد تو سرم میخواست با چاقو بزنه تو گردنم دیدم ولی هولش دادم

منم ظهر ها که میخوابم تپش قلب میگیرم البته من دلیلش استرسه فکر کنم.رفتم پیش مشاور بهم گفت ظهر ها نخو ...

وای منم ازخوابای ظهروحشت دارم هروقت بخوابم همین که چشاموبازکنم تپش قلب میگیرم دلمم میگیره .دلیلش یعنی استرسه؟منم خیلی استرسیم

بیدار شدم عق کرده بودم ناجور...

به قرآن به خدا به هر مقدسی قسم که راست گفتم خوابمو

ی چی بگم نمیترسی

همین سوالت منو ترسوند!! بگو

من خودم ی پا معبرم😉نمیدونم ولی منم ی بار خواب دیدم رفتیم مکه تونه خدا یه ابی خوردم مزه گلاب میداد.گ ...

اخه این فقط بوی گلاب میداد میخواستم ب مرده بگم چرا دروغ‌میگی ب اب گلاب زدی ی چیزم زدی رنگش عوض شده جای اب چاه قالبمون کردی ولی خوردم بدمززززه بود هنوز میگم مزش میاد دهنم اه😑

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
همین سوالت منو ترسوند!! بگو

نه نترس😂ولی قبلا ی خواب شبیه خواب تو دیدم.ی اسانسور بود .میرفت بالا .تا ۷ طبقه.فهمیدم تو خواب مردم دارن میبرنم اون دنیا.بعد دوباره بردنم سطح پایین زمین اونجا گنهکارا بودن .فک کردم مال تو هم اونجوره ولی ادامشو گفتی دیدم کابوس بوده😁

تازه یه دفعه هم خواب دیدم اب خوردم شور بود بعد نگاه کردم دیدم توش پشه هست...بیدار شدم تشنم بود صد بار تو لیوانو با دقت نگا کردم ببینم پشه نباشه بعدشم خیلی چندشم شد نتونستم بخورن

اخه این فقط بوی گلاب میداد میخواستم ب مرده بگم چرا دروغ‌میگی ب اب گلاب زدی ی چیزم زدی رنگش عوض شده ج ...

😖😖😖