2777
2789
عنوان

عاخ قلبم😰

343 بازدید | 37 پست

دوستان سلام..ضمن عرض خسته نباشید😐(مثلا منم آره!)

دکترای عزیز من چن وخته شبا خواب بد میبینم در حد فیلم ترسناکای هالیوود...بخدا راست میگم

بعدم که بیدار میشم حالت تهوع دارم و کل روز قلبم درد میکنه😢

دیشبم دوباره همینجور شد الان هنوز قلبم میتیره(تیر میکشه)

شوکُنم؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

خواب بد هم که نبینم بازم بیشتر وقتا صبح که پا میشم قلبم تند تند تند میزنه

دکترم رفتما...نوار قلب گرفتم گف هیچچچچچیش نیست قلبت...فقط استرس ..اخه من استرس ندارم.!

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خوب شدم😐

من دیروز عروب خوابیدم خواب دیدم ی چاه خیلیییی عمیقه عمق داشتا خیلی یکی ازش اب میگیره میگه شفا بخشه بابام‌دوتا لیوان‌میگیره یکی برا من یکی خودش ابش یکم ب زردی میزد انگار ته بوی گلاب داشت ی لب خوردم انقد بدمزه بود مزه اهن میداد بیدارشدم‌مزش هنوز تو‌دهنم بود حالم‌بد بود😑

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

عزیزم من دکتر نیستم شرمنده

فقط واسه خواب میدونم یه سری دعا و حرز هست واسه جلوگیری از دیدن خواب های پریشون و بد

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!
منم ظهر ها که میخوابم تپش قلب میگیرم البته من دلیلش استرسه فکر کنم.رفتم پیش مشاور بهم گفت ظهر ها نخو ...

اخه من صبحا هم همینجورم...بیدار میشم انقد قلبم تند میزنه و تیر میکشه که نگو..

گفتم شاید یه راه برای کسب ارامش بدونیو😀😀

من دیروز عروب خوابیدم خواب دیدم ی چاه خیلیییی عمیقه عمق داشتا خیلی یکی ازش اب میگیره میگه شفا بخشه ب ...

وااای نمیدونی من چ خوابی ددیم...

اگه کسی مشتاقه تعریف کنم

وااای نمیدونی من چ خوابی ددیم... اگه کسی مشتاقه تعریف کنم

تعریف کن منم اکشن زیاد میبینم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
من دیروز عروب خوابیدم خواب دیدم ی چاه خیلیییی عمیقه عمق داشتا خیلی یکی ازش اب میگیره میگه شفا بخشه ب ...

خوابت مفهومی بود.پیگیری کن

هر چقدر آدمها رو بیشتر میشناسی به حضرت سلیمان بیشتر حق میدی که چرا می رفت با یا مشت گاو و گوسفند درد و دل میکرد😬