2777
2789
عنوان

کار رو بسپارید به حضرت زهرا (س)

225 بازدید | 11 پست

حاج مهدی رسولی می‌گفت بعضی گره ها با دست مردونه باز نمیشه ...ظرافت میخواد ....

خواهرای گلم بسپارید به خانم حضرت زهرا و ببینید چطوری براتون مادری می‌کنه ...💚

ان شاالله حاجت روا بشید همگی🤲🏻💚

التماس دعا 🙏🏻 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

یا حضرت زهرا گره کور زندگی منو شما بازکتید مادر جان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

تقدیم به ساحت مقدس امام عصر ( عج) 🌺

التماس دعا🌺

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

قراره برام مادری کنه 😍

تلختررررررین شب زندگیم نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم ینییی از گریه نفسم بالا نمیومد از اول تا اخرشو هق هق زدم 

شب خوابشونو دیدم

تعبیرش میشد همه چی تو زندگیم همونجور ک دلم میخواد پیش میر... و واقعا هم مشکلم حل شد منتظرم باقیشم زمانش برسه

قراره برام مادری کنه 😍تلختررررررین شب زندگیم نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم ینییی از گریه نفسم بال ...

میشه برای منم دعا کنین. 💔خودم. ک هزار جور دعا کردم نشد شما از جانب من دشت ب دامن حضرت زهرا بشین انصدر خستم ک دیگه کم کم دارم به خودکشی فکر میکنم

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست