2777
2789
سلام من پریود شدم 😣😣شما چی؟بی بی الکی بود هاله اندخت 😑😑

من امروز عصری یه دل دردی گرفتم خیلی ترسیدم پری بیاد اما خدا رو شکر تا الان ک نشدم تا فردا بینم چه بشه 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=52931428]جدی منکه تو کار این بارداری موندم برا خودش داستانیه😂😂😂[/QUOTE

اره والا .من بهم گفتن 10 روز صبر کن بعد برو آزمایش بده .هر چه شد میام همینجا خبرت میدم 

ایشالا که نیاد عزیزم 

سلام.گلم منم پررررریود شدم اونم بعد از 9 روز اعصابم خیلی خرابه 😈من هیچ‌وقت اینجوری تاخیر نداشتم و این علایم هم تا حالا نداشتم .تو در چه حالی بلاخره پری بود؟

سلام.گلم منم پررررریود شدم اونم بعد از 9 روز اعصابم خیلی خرابه 😈من هیچ‌وقت اینجوری تاخیر نداشتم و ا ...

اره منم روز ششم حالم خراب شد رفتم دکتر دوباره ازمایش دادم منفی بود دکتر معاینه کرد انقدر شکمم و فشار داد اخر پریود شدم همون شب .خیلی اذیت شدم .خودم به دکتر گفتم یک سونو بگیر ببینم چمه به زور گرفت بعدشم فهمیدم تخمدان تنبل دارم و کلی دارو داد بهم .

سلام.گلم منم پررررریود شدم اونم بعد از 9 روز اعصابم خیلی خرابه 😈من هیچ‌وقت اینجوری تاخیر نداشتم و ا ...

منم حالم خرابه شوهرمم جو گرفتش میگه این ماه اقدام نمیکنیم 😢😢همه زحمتامون هدر میره 

اره منم روز ششم حالم خراب شد رفتم دکتر دوباره ازمایش دادم منفی بود دکتر معاینه کرد انقدر شکمم و فشار ...

ای وای خدا رو شکر ک حداقل سونو دادی متوجه شدی.منم قبلا سونو دادم مشکلی نبود نمیدونم اولین باره اینجوری پریودم شده

منم حالم خرابه شوهرمم جو گرفتش میگه این ماه اقدام نمیکنیم 😢😢همه زحمتامون هدر میره 

من خودم دیگه دلم نمیخاد اقدام کنم چه فایده داره هر بار با کلی امید اقدام میکنیم بعدش هیچ