2777
2789
عنوان

کسی بوده کیست تخمدان داشته باشه

99 بازدید | 10 پست

من بهمن ماه فهمیدم کیست دارم نزدیک ۶ سانت بود یه دوره قرص مصرف کردم دوباره رفتم سونو گفتن که از بین رفته البته تو سونو هم اون خانم درست سونو نکرد چون بار اول گفت هیچی مشخص نیست برو مثانه تو خالی کن یه ذره و بعدش گفت از بین رفته 

به متخصص هم نشون دادم گفت چه جوری از بین رفته ۵۸ میلی متر هم بوده 

ولی من همون درد سمت تخمدان هامو داشتم ولی کم 

الان بعد یه ماه هفته ی پیش دوباره دل دردش حالت تهوعش و سردرش برگشت اول فکر کردم به چیز دیگه ربط داره ولی قرص رو دوباره مصرف کردم حالت تهوع و سردرد از بین رفتش ولی الان سمت تخمدانم لگنم داره تیر میکشه 

چیکار کنم برم دوباره سونوگرافی یعنی اشنباه شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محظ احتیاط یه سونو دیگه برو 

منم یه بار نصفه شب ازدرد شدید پهلو ازخواب پریدم و نمیتونستم حرف بزنم وتکون بخورم بعدم گلاب به روتون بالااوردم ولی صبح رفتم سونو انقد کلنجاررفت هیچی ندید ازاخرم گفت شاید اومده تومانه الان پره دیده نمیشه یه سونو دیگه برو 

محظ احتیاط یه سونو دیگه برو منم یه بار نصفه شب ازدرد شدید پهلو ازخواب پریدم و نمیتونستم حرف بزنم وتک ...

من یه ذره سوزو همیشه داشتم اونقدر نبود اهمیت نمیدادم 

بهمن ماه یه جوری دل درد گرفتم که چهل دقیقه تکون نمیتونستم بخورم تو عمرم اونجوری نشده بودم الانم باز یه هفته دوباره با شدت شروع شده

برو دکتر پیگیری کن کیست شکلاتی نباشهبگو ازمایش ca125 هم بهت بده

اخه دردش حتی همین الانم یه جوریه زیر شکمم تا ناحیه تناسلیم به شدت درد میکنه 

اون روز اونقدر پهلوهام درد میکرد که ژلوفن خوردم دیگه درد نکرد 

کیست شکلاتی چه جوریه؟

درمان کردی؟برو سونو جای دیگه که معتبر باشه

خانمه گفت که از بین رفته ولی باز درد میکنه بعد یه ماه 

از پریودیمم دو هفته گذشته 

هفته ی پیش از حالت و تهوع و سردر داشتم میمردم رفتم دکتر سرم زدم تتثیری نداشت قرصه رو خوردم خوب شد نمیدونم درمان شده یا نه

تهرانی یا شیراز؟

کیست شکلاتی اندومتریوز هست 

که معمولا کیستای بزرگ رو دکترا به اندومتریوز شک میکنن ازمایش و سونوی مخصوص میدن

تو تهران سونوشو دکتر سعادت داره و دکتر بیانی 

در مورد اندومتریوز بخون ببین علائمشو داری 

البته معمولا اندومتریوزی ها دردهای خیلی شدید دارن ولی اونایی که اندومتریوز پیشرفته یا عمقی دارن درد شدید ندارن 

خب داروت چی بود؟دکتر متخصص زنان رفتی؟

سیپروترون

اره رفتم اونم تعجب کرد چه جوری از بین رفته گفتم ولی من هنوز درد دارم 

گفت نتیجه میگه از بین رفته 

اون موقع به این شدت نبود یه سی ثانیه رو شکمم دراز میکشیدم اوکی یا با یه ماساژ سریع دردش از بین میرفت این هیچ.....