2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیش سخته؟

اغلب اینجور آقایون با یکی مثل خودشون یا یه خانوم سن بالا ازدواج میکنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اغلب اینجور آقایون با یکی مثل خودشون یا یه خانوم سن بالا ازدواج میکنن

بنظر شما با یکی مث خودش ازدواج کنه کی باید از اینا نگهداری کنه و کاراشونو انجام بده؟؟

بنظر شما با یکی مث خودش ازدواج کنه کی باید از اینا نگهداری کنه و کاراشونو انجام بده؟؟

شما میگی خودش کاراشو انجام میده 

اگه یکی باشه که همینطور دوسش داشته باشه اره با عشق کمکش میکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شما میگی خودش کاراشو انجام میده اگه یکی باشه که همینطور دوسش داشته باشه اره با عشق کمکش میکنه

کی کارای خونه شونو بکنه؟ 

کی لباساشونو بشوره؟ 

کی غذا درس کنه؟ 

کی کارای اداریشونو انجام بده؟ 

بنظر من فرد معلول جسمی باید با فرد سالم ازدواج کنه چ دختر باشه چ پسر 

کی کارای خونه شونو بکنه؟ کی لباساشونو بشوره؟ کی غذا درس کنه؟ کی کارای اداریشونو انجام بده؟ بنظر من ف ...

بله درسته ولی اینکه قبول کنن احتمالش کمه

بالاتر گفتم تو اطرافیانم چطوره

بله درسته ولی اینکه قبول کنن احتمالش کمهبالاتر گفتم تو اطرافیانم چطوره

دخترا خودشونو شاهزاده فرض میکنن و با پسری که خیانتکاره و هر روز دنبال یکیه و اخلاق نداره اوکی میشن ولی فردی ک معلولیت داره مسخره اش میکنن بعضیاشونم میگن از فرد معلول چندشمون میشه

دخترا خودشونو شاهزاده فرض میکنن و با پسری که خیانتکاره و هر روز دنبال یکیه و اخلاق نداره اوکی میشن و ...

همه اینطور نیستن

مرد خوب و بد هم وجود داره، از شانس بعضیا خیانتکار از آب درمیاد