2777
2789
عنوان

شوهر میخام خدایا تاکی صبرکنم اخه چرا همه بنده هاتو یجور نمیبینی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 24 پست
خب چکار کنم

بستگی به عقاید خودت داره ولی الان دیگه ازدواج سنتی خیلی بورس نیست یعنی دیگه زیاد ازدواج ازش درنمیاد همه حداقل چنتایی دوست دختر داشتن و با یکیشون حالا ازدواج کردن 

بنظرم بهتره که توی جامعه دنبال یک ادم مناسب و باب میل و معیارهات بگردی تا اینکه همینجوری دست رو دست بذاری تا یکی پیدا شه که حالا اگه به توافق برسید ازدواج کنید 

ازدواج سنتی هم خوبه ولی خب بنظرم دیگه الان بهتره خودت دست به کار بشی

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

فقط میتونم بگم درگیر مادیات نباش اگه یه آدم درست درمون خداترس دیدی قیافش برد پیت نبود ولی دزد عروسک‌ ...

موردی برامن نیس هچی نیس اصن پسرمحر همسن من نیس 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موردی برامن نیس هچی نیس اصن پسرمحر همسن من نیس 🥺

چه طور میگی نیست؟ فقط برای اینکه بفهمی هست

برو آدم و حوا رو ببین. بورو کانال ازدواج طلاب(اسمش فقط طلابه! فرم ها غیر طلبه اند) ایتا رو ببین. 

اتفاقا همه اون فرم هم سن و سالای شماهستند. 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
اخه چطور باید چکارکنم

خوب توی محیط های درسی یا کاری که هستی یا کلا هرجایی که شرایط اشنایی با فردی که مورد تاییدت بود ایجاد شد ارتباط بگیر با طرف و قصدتم بگو

خب بعضیا الکی میگن قصدمون ازدواجه اونوق چ

ن دیگه فکر نمیکنم مرد های مثلا مناسب شما که دیکه بالای ۳۵ و  دور و بر ۴۰ میشن چون بالاخره بایذ چند سالم از شما بزرگتر باشن خب 

فکر نمیکنم این سنین حوصله ی سرکار گذاشتن و اینا باشن و بیشترشونم طالب ازدواجن دیگه تو حدود ۴۰