2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😭😭😭😭😭

245 بازدید | 16 پست

تا چشامو میبندم برا خواب یه چیزی میاد تو ذهنم شبیه خواب مثلاً مدرسم چمدونم درسام هرچیزی نکنه دیوونه شدم استرس دارم به چیزی فک نمیکنم خود مغزم اینجور میشه یا اینکه یهو میپرم عرض چند دیقه از خواب مثلا میام بخوابم حتما یه چیزی میاد ذهنم یا اینکه مث خواب دیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میاد مغزم انگار سریع خواب میبینم بعد میپرم از خواب

هوش مصنوعی گفت:

به نظر می‌رسد که شما درگیر «افکار مزاحم قبل از خواب» و احتمالاً «اضطراب نهفته»  هستید که خود را به شکل تصاویر ذهنی یا حتی «حس شبه-خواب» (حالت بین بیداری و خواب) نشان می‌دهد. این حالت‌ها کاملاً قابل‌درک هستند و لزوماً به معنای "دیوانگی" نیستند. در واقع، مغز شما ممکن است در حال پردازش استرس‌های روزانه (مثل مدرسه، درس‌ها یا مسائل ناخودآگاه) باشد.  

✅چند توضیح احتمالی برای این حالت‌ها:
1. **افکار پرسه‌زن قبل از خواب (Rumination)**  
- وقتی می‌خواهید بخوابید، مغز از حالت تمرکز خارج می‌شود و افکار و تصاویر به صورت خودکار ظاهر می‌شوند. اگر در طول روز استرس داشته باشید، این افکار ممکن است حول همان موضوعات بچرخند (مثل مدرسه یا وظایف).  

2. **حالت هیپناگوژیک (Hypnagogic Hallucinations)**  
- در لحظات قبل از خواب، بعضی افراد تصاویر، صداها یا حتی حسِ "پریدن" را تجربه می‌کنند. این پدیده طبیعی است و به دلیل انتقال مغز از بیداری به خواب رخ می‌دهد. ممکن است همراه با **پرش عضلانی (Hypnic Jerk)** باشد که حس "افتادن" یا "تکان ناگهانی" ایجاد می‌کند.  

3. **اضطراب و بیش‌فعالی ذهن**  
- اگر مدام نگران این هستید که "مبادا افکار عجیب بیایند"، این خودش اضطراب را تشدید می‌کند. مغز شما در حالت هوشیاری بیش‌ازحد قرار می‌گیرد و به جای استراحت، درگیر این افکار می‌شود.  

### راهکارهای کاهش این حالت‌ها:
- **برنامه روتین قبل از خواب داشته باشید:**  
مثلاً ۱ ساعت قبل از خواب از صفحه‌نمایش دور بمانید، کتاب بخوانید یا موسیقی آرامش‌بخش گوش دهید.  

- **نوشتن افکار روی کاغذ:**  
اگر ذهن شما درگیر مدرسه یا درس است، همه‌ی نگرانی‌ها را روی کاغذ بنویسید و به خودتان بگویید: "فردا به این‌ها فکر می‌کنم، الان وقت خواب است."  

- **تکنیک‌های تنفسی یا ریلکسیشن:**  
نفس‌های عمیق (۴-۷-۸) یا شل‌کردن تدریجی عضلات (PMR) می‌توانند ذهن را آرام کنند.  

- **محدود کردن چرت‌های روزانه:**  
اگر در طول روز زیاد می‌خوابید، ممکن است شب خواب سبک یا افکار پرسه‌زن داشته باشید.  

- **کاهش کافئین و قند عصرانه:**  
این محرک‌ها می‌توانند روی کیفیت خواب تأثیر بگذارند.  

اگر این حالت‌ها به شدت زندگی شما را تحت تأثیر قرار داده یا باعث ترس شدید می‌شود، مشورت با یک **روانشناس یا پزشک** می‌تواند کمک‌کننده باشد (به‌ویژه اگر نشانه‌هایی مثل حملات پانیک، خواب‌های پریشان مکرر یا بی‌خوابی شدید داشته باشید).  

به یاد داشته باشید که ذهن انسان گاهی مانند یک کامپیوتر است که در پس‌زمینه در حال پردازش اطلاعات است—این افکار لزوماً معنای خاصی ندارند و شما "دیوانه" نیستید! 😊

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
هوش مصنوعی گفت:به نظر می‌رسد که شما درگیر «افکار مزاحم قبل از خواب» و احتمالاً «اضطراب نهفته» هستید ...

چرا برای هرچیزی میرید سراغ هوش مصنوعی ؟ از خطراتش آگاهید ؟‌

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

چه خطری؟

بهتره مطالعه کنید از نظر روانشناسی هوش مصنوعی توسط هزاران روانشناس کنترل میشه تا اول شما رو معتاد خودش بکنه چون پاسخ های سریع و در ظاهر درستی رو میده

جواباش طوری تنظیم میکنه که اشتباه ترین جواب ها هم در ذهن شما صحیح به نظر بیاد و اینجوری ممکنه باعث مشکلات بشه

مثلا یکی که میره مشاوره خانواده ازش میگیره شاید به جدایی ختم بشه

یا مثلا یکی درباره ی برنامه ریزی تحصیلی استفاده میکنه به شکست میخوره

ولی هدف اول و اخر هوش مصنوعی ها جمع اوری اطلاعات و تاثیر روی روان یک جامعه هستن

بیشتر کشورهای اروپایی و امریکا هشدار جدی دربارش میدن

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡