2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس چهارم که بودم بخاطر شغل پدرم مجبور شدیم بریم اصفهان وقتی رفتیم اصفهان من گوشه گیر شدم و تنها هیشکیو نداشتیم اونجا همش خونه بودیم اونقدری این افسردگی عود کرد که من از ته موهامو زدم 

خودمو با کلاس‌های تقویتی خفه کردم که یادم بره که چقدر گوشه گیر شدم 

ی روز نزدیک محرم بود مادر بزرگم زنگ زد که تاسوعا و عاشورا میخواد نذری بده ما برگردیم شهرمون 

مادر منم مخالف ن نمیشه علی سرکاره و..  نمیتونیم بیایم 

حالا از مادر انکار از عزیز جونم اصرار بدون شما نمیشه 

آقا ما پاشدیم رفتیم شهرمون که کوردستان باشه 

وارد شهر که شدیم سیلی از تماس ها فلانی عه شنیدم برگشتین ناهار اینجا ایید شام اونجایید آخه فامیلای گلم گلای گلاب😂😂😂

درک کننننننن کسی از سفر میاد حوصله ندارم تو تو زندگیش فضولی کنی تهشم طرف با دورت بگردم برات تعریف کنه والا بوخودا 🥺 👈🏻 👉🏻 😂 😂 

حاجی جان 😂 

ماهم بعد یک سال برگشتیم خونمون چشتون روز بد نبینه 😂 🤦🏻‍♀️

عین این ندیده ها از در ورودی بگیر تا ته تهش میشه کجا دستشویی عه عه نه نه مامانم گرفت منو نزاشت بیشتر جو گیر بشم بوسیدم 😑😂

ما رفتیم روستامون عزیز جونمم حلیم درست کرده بود 

آقا نگم براتون ی مهمون سیریش داشتیم اسم دخترش فرانک بود اخهههههههه فرانک چندش من ببینمت تو خانوادتو هیچ کاری نمیکنم چیه نکنه انتظار داشتید بگم خفتون میکنم نه بوخودا من دخمل خوبیم 🥺

فقط کارد میزدی خونم در نمی اومد 🧟‍♀️

آخه مهمون انقد سیریش دختر آنقدر پرو مگه داریم یعنی عین کنه چسبیده بود به این خالو جذاب بور ما 😂😂

منم حسود قهر کردم 😂 

سر اینکه دختر ب داییم میگفت ابی بیا منو بگیر ابی کوفت ابی درد ی ساعته دختر ای کاش تایپیکو ببینه 😂☹️