2777
2789

برای ثبت نام مهمانی دانشگاه دانشجو رشته های علوم پزشکی کدوم سایت باید برن ثبت نام و تا کی وقت داره؟؟؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

نکن شهریه پرداز میشی خواهرانه بهت میگم شهریه علوم پزشکی زیاده و هرسال یه مقدار زیادترم میشه.خودت میگی هزینه اسنپ و... برات زیاده بعد چطوری میخوای شهریه رو جور کنی .اصلا حیف نیست بعد اینهمه سال درس خوندن بیای شهریه هم بدی؟ 

تازه تو مدرکت هم میخوره شهریه پرداز 

بازم ما که تو زندگیت نیستیم از بقیه جنبه ها خبر نداریم هرچی صلاح میدونی 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن شهریه پرداز میشی خواهرانه بهت میگم شهریه علوم پزشکی زیاده و هرسال یه مقدار زیادترم میشه.خودت میگ ...

سلام گلم خوبی چطوری 

اجی حالم دوباره خیلی داغون شده تحمل خوابگاه و شرایط اونجا و آب و هواش برام خیلییییی سخت شده و بدتر از همه دوری مادرم

راستی درسات چطورن ؟سختن؟روزی چند ساعت میخونی ؟

اونجات اصلا نمیشه درس خوند کتابخونه نداره خوابگاه و همه جاش از بس سر و صدا و جیغ جیغ هست نمیشه کاری کرد