2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من برای حفظ آبرو چیزی نمی‌دونم اما صلوات خاصه حضرت فاطمه خوبه

وای چجوری میخونیدش 530 تا خیلی زیاده من نفسم بند اومد نتونستم ادامه بدم میگن پشت سرهم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

خواندن سوره مبارکه جاثیه 

سرچ کنید خواص سوره جاثیه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نیت کن به مدت ۲۱ روز روزی ۷ بار سوره حمد روبخون با حواس جمع به معنای سوره بعد حاجتت روبخواه ودرطول این ۲۱ روز هروقت به یادخواستت افتادی بگو خدایا تنها تورو میپرستم وتنهااز تویاری می خواهم ان شاالله حاجت روا بشی.

نیت کن به مدت ۲۱ روز روزی ۷ بار سوره حمد روبخون با حواس جمع به معنای سوره بعد حاجتت روبخواه ودرطول ا ...

ممنونم خواهری

حاجت روا بشین انشالله

خودتون این ختم رو انجام دادین؟

وای چجوری میخونیدش 530 تا خیلی زیاده من نفسم بند اومد نتونستم ادامه بدم میگن پشت سرهم

سه روز پشت هم تو یک ساعت خاص گفتم 

آخه دیگه بعد چند بار گفتن حفظ میشی و روون میشه گفتنش