2777
2789

توی این ماه این سومین موردیه ک شنیدیم پسر جوون خودکشی کرده مادرش دوست مادرمه. یه موردم چن هفته پیش تو شوخی شوخی پسره رفیقشو کشته. داشتن شوخی میکردن تیر از تفنگ در رفته و مستقیم خورده بود تو مغزش.چرا انقد مرگ جوون زیاد شده🥺 چرا جوونامون انقد کم طاقت شدن و تا تقی به توقی میخوره جون ارزشمندشونو   

امانت خدارو انقد راحت ازبین میبرن😔 دلم برای مامانش و خواهرش کبابه شب پیششون بودم تروخدا برای آرامش دلشون یه صلوات بفرستید🖤🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای، چه داغ سنگینیخدا بهشون صبر بده

آمین.مامانش نمیدونم از خانمی و صبوریش بود یا توشوک بود به داداشش ک خارج بود و زنگ زده بود دلداری میداد میگفت خدا خودش داده خودشم گرفته🥺

ازاینجور موردا میشنوم دلم میخادبمیرم توروخدا تاپیک نزنین اینجور مواردی من ضربان قلبم بالارفت زنی ک ب ...

ببخشید عزیزم.خودم خیلی ناراحتم گفتم بگم یکم سبک شم

چه صبورایشالا زود کنار بیانچرا خودکشی کرده؟

عشقم میشه خواهش کنم ایشالا نگی؟ ایشالا معنی بدی میده یعنی ماخدا راحاک کردیم.نعوذ بالله. اگه امکانش هس بگید انشاالله🤍