2777
2789

نگید این مگه چی کم داشت شوهر خوب     خونه خوب    داشت گذاشت رفت خوشی زده زیر دلش و اینحرفا 

قبل از اینکه این سوالا رو بپرسین بگید چه بلایی سرش اوردن که حاظر شد این شوهر به ظاهر خوب رو ول کنه بره 

هیچکی از یه چیز خوب نمیگذره .

بارها دیدم یکی عروسش رفته واس طلاق پشت سرش گفتن لیاقت این زندگیو که پسرم واسش ساخته بود نداشت 

یا اقا داداشم زنشو پر رو کرده بود از سرخوشی زیاد رفت حتما سرش جایی گرمه 

بعدا کاشف به عمل میاد اقا گل پسرشون خیانت کرده یا همین مادرشوهر عفریته انقدر موش دوونده که عروس فرارو بر قرار ترجیح داده

اما ما همیشه زنا رو تقصیر کار میدونیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همه ی جار و جنجالا تقصیر زنه  

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

اره چون طرف شما احتمالا هر بلایی سر زن اومد باید خفه خون بگیر هیچ نگه

،، زنای اطراف اون زن !!!

، خواهر شوهر. مادرشوهر خواهر خودش .... 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

بله همینطوره تهشم میگن خب خیانت میکرد تو میموندی سر زندگیت

این نمونشم دیدم زنی که بهش خیانت شد و خواهرشوهراش همه پشت سرس میگفتن بس که بوی عرق میداد به شوهرش نرسبده غذا نپخته 

درصورتی که من اون خانمو میشناختم هیچکدوم اینا نبود 

جاری خاله م بدون اطلاع شوهرش پاشد رفت آلمان پناهنده شد دخترش هم همزاهش برد هیچکس ازش خبر نداشت اصن معلوم نبود این مدت چکار میکرد کجا بود غیبش زده بود

بعد ۱۰ سال شوهرش فوت شد خانم تازه سر و کله ش پیدا شد واسه ارث و میراث چقدرم اشک تمساح میریخت

به قول یاس که میگفت عه واسه خودم اومدی یا چون یاس شدم (بخاطر شوهرت اومدی یا پولاش)

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

دیوار کوتاهتر از زن ها نیس

از ا ن بدتر خود زنها بر علیه هم هستن از حساددت 

بعضی از زنها تا متوجه میشن زندگی یکی از اطرافیان در استانه فروپاشیه ار ذوق اینکه یکی بدبخت تر خودشون دیدن در پوست خود نمیگنجند 

جاری خاله م بدون اطلاع شوهرش پاشد رفت آلمان پناهنده شد دخترش هم همزاهش برد هیچکس ازش خبر نداشت اصن م ...

چه طور بدون اطلاع رفت ؟همچین کارهایی پروسه طولانی داره و برا خروج از کشور اجازه شوهر الزامیه 

این حرفها رو بیشتر از قوم شوهر میشه شنید