2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کینه ای نیستم چون کینه مث ی کیسه زباله بوگندو میمونه ک مجبوریم باخودمون حمل کنیم و بیشتر خودمونوو آزار میده تا بقیه کسایی ک کینه گرفتیم ازشون ....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

از خودم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هی

هیچوقت حرفاشون یادم نمیره

و اون مرد ک اسمش پدر سرمو محکم کوبوند به دیوار

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

برادر شوهرم واگذارش کردم به خدا

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

نمیدونم این اخلاقم خوبه یا نه ولی مردم بهم بدی میکنن یادم می‌ره اصلا برام مهم نیست ، مردم مظیفشون نیست که به ما بدی نکنن ، اصلا اهل کینه توزی نیستم زود می‌بخشم ، من تو موقعیت طرف مقابل نیستم نمیدونم تو مغزش چی میگذره شاید مشکلی داره که بد رفتار میکنه ، کینه گرفتن مریضی میاره شاید قلبو سیاه می‌کنه 

دنیا قانون داره من میسپارم به خدا و خودمو برای چیزای بی ارزش اذیت نمیکنم 

دخترعموم ۱۲سال کینش تو دلم بود خیلی عذابم دادن اونو خواهر برادرهاش بعد ۱۲سال دیدم چقدر خار شدن ازشون گذشتم نبخشیدم ولی کینه ای ندارم ...برادرشوهرم که تا ابد حلالش نمیکنم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....