2777
2789
عنوان

من پوووول می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 47 پست
حالا از آمازون نخر سقف آرزوهاتو کوتاه کن خواهر

والا

از دیج  ی کالا شروع کنه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدن پول واسه خرید میخوایی نههه چقدر سقف آرزو هات کوتاهه خوشبحالت 

من فقط یکم پول لازم دارم‌ درسم رو تموم کنم یکمم چيز های کوچیک بقیش میخوام بورسیه بگيرم مهاجرت کنم پول اونم ندارم میفهمیی😭😭😁😂

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

منم دو ساله دخترم بخاطر بی پولیمون آزمایشش رو نگرفتیم دکتر نبردیمش،فقط گیر سه چهار میلیون واسه درمان دختر ۴ ساله ام،نمیدونم بیماریش تا کجا رفته و پیشرفت کرده ،هیییی این پول پول خورد خیلیاست ولی شب و روز و خواب و آرامش ازم گرفته

خب خودت قسطی بخر پول که بهت میده جمع کن و قسطی رد کن

من اونقدی پول نمیگیرم که بشه باهاش قسطی چیزی بخرم..چون صندق وام خانوادگی داریم اونجااسم‌نوشتم دیگه پولی دستم نمیمونه

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

حاجی دستم به اون دامن چین دارت پول بده🥺

سایت خوب شده لینک فرستادم‌ برو ببین

مصاحبه آقای رادش درباره کتاب معجزه شکرگزاری رو هم ببین

و تجربه افراد دیگه تو همین سایتو بخون

⚘خدایا شکرت❣