2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نوشته پوزیتیو ینی مثبت.اگه میخوای دقیق تر باشه باید بری تیتر بتا بدی. خونریزیت شدید بود؟اکه لکه بینی بود شاید لک لانه گزینی بوده.شاید لقاح دیرتر بوده که تو سونو چیزی معلوم نیست شاید هفته بارداریت پایینه که نشون نداده سونو.بهترین چیز الان اینه بری آزمایش تیتر بتا بدی.

وااااا نو امروز تاپیک زدی کی سقط شد

من هفته قبل این آزمایشو دادم آزمایشگاه گف مثبته رفتم دکتر گفتم آزمایشم مثبت بود امروز ظهر خونریزی داشتم رفتم سنو گفت چیزی دیده نمیشه احتمالا سقط شده بعد شک کردم گفتم شاید اصلا آزمایشگاه اشتباه گفته بارداری تاپیک زدم ببینم واقعا مثبت بوده اصلا

سنو چیزی ندید خونریزی شدید دارم الان

اصلا تو سونو هفته های اول دیده نمیشه مگر سونو واژینال که خود اون هم خطرناکه احتمالا بارداری شیمیایی بوده اما باز هم باید آزمایش تکرار بشه که مطمئن بشی چیزی نمونه داخل بدنت 

اتفاقا دکتر هم همینو گفت شما از کجا این اطلاعاتو دارین؟

5 ماه پیش سقط داشتم اول رفتم آزمایش گفت منفی اما همش بیبی چک ام مثبت میشد دکتر گف تکرار کن تکرارکردم مثبت شد بلافاصله که جواب آزمایش گرفتم لکه بینی بعدشم خونریزی دکترم شیاف نداد گف اگر میخواد سقط بشه یا خارج رحم باشه جاش محکم نشه

اتفاقا دکتر هم همینو گفت شما از کجا این اطلاعاتو دارین؟

خلاصه یه شب که خیلی درد داشتم رفتم بیمارستان فرستاد سونو ک چیزی معلوم نبود فرداش رفتم واژینال گف با این خونریزی ک داری یا سقط شده یا داره سقط میشه دوباره آزمایش دادم بتام هی میومد پایین و آخر رسید به 1 و تمام