2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنونم به خاطر من نگران شدید

پشیمون شدم رفتم دست کردم تو گلوم معذرت میخوام بالا آوردم اما اثری از قرصا نبود دل و روده ام اومد بالا اما قرصا تبودن یعنی به این زودی تو معده ام حل شدن

دروغ گف بابا. اون همه دیازپام خورده بود نا نداشت چت کنه. من یه بار دوتا خوردم تا دو روز گیج بودم نمی ...

چرا قضاوت میکنید دروغ نگفتم به خدا قسم

من کلونازپام خوردم

خدا جواب هر کی قضاوت کنه رو میده

انشا.. تو شرایط،من قرار نگیرید

تاپیک خود کشی زده بود نوشته بود قرص خوردم الان ترکوندن تاپیکشو نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه الکی نبود

معلومه دل پاکی داری

دوست ندارم بمیرم از مرگ میترسم

۲۱ ساله حمله پانیک دارم و قرص میخورم

واسم دعا کن با قلب پاکت

معلومه دل پاکی داریدوست ندارم بمیرم از مرگ میترسم۲۱ ساله حمله پانیک دارم و قرص میخورمواسم دعا کن با ...

عزیزم ان شالله همیشه خوب باشی یه چله بگیرید معجزه میکنه ها 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خدا خیرتون بدهچله چطوری بگیرم؟

نماز شب بخون حاجت روا نشدی هرچی میخوای بهم بگو نماز شب معجزست امتحانش کن ضررنداره چله ی نمازشب بزنی تو سایت میاره

زیارت عاشورا هم همین چله زیارت عاشورا بردار برای شهید نوید صفری و شهید هادی ردخور نداره 

حدیث کسا هم عالیه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

نماز شب بخون حاجت روا نشدی هرچی میخوای بهم بگو نماز شب معجزست امتحانش کن ضررنداره چله ی نمازشب بزنی ...

خدا خیرت بده

عاشق نماز شبم

قبلنا هر شب میخوندم دو سه سال هست ترک کردم

حتما شروع میکنم

دستم خالیه

محتاج نون شب شدم

توروخدا دعام کن

پول داروهامو ندارم

خدا خیرت بدهعاشق نماز شبمقبلنا هر شب میخوندم دو سه سال هست ترک کردمحتما شروع میکنمدستم خالیهمحتاج نو ...

نگران نباش گلم خدا روزی رسونه  هوای مورچه تو بیابون هم داره روزیشو میرسونه چجوری مارو یادش بره