یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پشیمون شدم رفتم دست کردم تو گلوم معذرت میخوام بالا آوردم اما اثری از قرصا نبود دل و روده ام اومد بالا اما قرصا تبودن یعنی به این زودی تو معده ام حل شدن
معلومه دل پاکی داریدوست ندارم بمیرم از مرگ میترسم۲۱ ساله حمله پانیک دارم و قرص میخورمواسم دعا کن با ...
عزیزم ان شالله همیشه خوب باشی یه چله بگیرید معجزه میکنه ها
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
زیارت عاشورا هم همین چله زیارت عاشورا بردار برای شهید نوید صفری و شهید هادی ردخور نداره
حدیث کسا هم عالیه
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
خدا خیرت بدهعاشق نماز شبمقبلنا هر شب میخوندم دو سه سال هست ترک کردمحتما شروع میکنمدستم خالیهمحتاج نو ...
نگران نباش گلم خدا روزی رسونه هوای مورچه تو بیابون هم داره روزیشو میرسونه چجوری مارو یادش بره