2777
2789

سلام دوستان

جدیدا متوجه شدم تو خونه زیر وسایل حشره های خیلی خیلی ریز سفید رنگ مایل به کرمی هستن،که وقتی وسایل رو از زمین برمیدارم میبینم زیرشون روی سرامیک قایم شدن،قبیله ایی هستن منظورم از بزرگ تا کوچیک

بزرگاشون کمتر از یک میلیه،کوچیکاشون هم اندازه ذرات گرد و غبارن😥 یعنی تا اون حد ریزن 😥 سم مهان گرفتیم اما انگار باید مستقیم بهش بخوره تا بمیره،حشره کش هم امتحان کردم اونم باید مستقیم بهش بخوره تا بمیره،بدبختی اینه نمیدونم چی هستن و از کجا اومدن،ازشون عکس و فیلم گرفتم ولی  دوربینم زیاد کیفیتی نداره و خودشونم خیلی ریزن واسه همین زیاد واضح نمیفتن،

بدنشون انگار از دو قسمت تشکیل شده یکی بدنه ک بزرگتره و یکی دیگه قسمت سرشونه،دوتا شاخک هم روی سرشون دارن

لطفا اگه هرکدومتون تجربه ایی داره بگه اینا چی هستن و از کجا میان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم داریم مامانمم میگه دارن 🤦🏻‍♀️ ربطی هم به تمیز و کثیفی نداره اما جاهای مرطوب بیشتر میرن

همش زیر وسایلی که روی زمین چیدم قایم میشن،یعنی من الان چند روزه سنگم رومیگیرم دستم و میرم وسایلو برمیدارم زیرشون سم میزنم،میمیرن ولی باز هر جا وسله گذاشتم زیرش پیدا میشن باز😥😥😥