2777
2789

من یه خانه امن برای زنان درست میکردم برای کسایی که از سر ناچاری و بی کسی خونه همسر موندن و درگیر خشونت خانگی ان. زنایی که چون پشت و پناهی ندارن مجبورن همه جور ظلم و خشونت خانگی رو تحمل کنن و دم نزنن. البته با نامه قانونی بهشون پناه میدادم و یه مشاوره خانواده عالی درست میکردم و اگر همسرشون میومد دنبالشون باید حتما چند جلسه مشاوره رو میگذروندن. کلی بهشون هنر یاد میدادم ک بیرون از خونه بتونن رو پای خودشون وایسن. براشون جلسات تراپی و درمانی میذاشتم و خیلی خدمات رایگان دیگه. شما چیکار میکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پول نداشتم ولی اینکارو که گفتی به اضافه خیلی کارهای دیگه رو انجام دادم تونستم از دولت بودجه بگیرم براش 

ولی باعث شد افسردگی بگیرم و رها کردم و باعث شد عمر خودم از بین بره 

بنظرم هر کسی اگر در جایگاه پولداری بود و چن تا زیر دست و کارگر داشت که براش کار میکردن حقوق همونا طبق قانون کار و درست بده اوضاع خیلی از آدمها من جمله خودمن بهتر میشد 

من اگر پولدار بودم قطعا همین کار میکردم و بنا به مناسبت ها یه کارهای جداگانه براشون میکردم