2777
2789
منم.البته قربونش برم خیلی جاها هوامو داشته ولی یه غمی دارم .به خاطر یکی دیکه من زجرشو دارم میکشم.میگ ...

من هر روز دارم زجر میکشم با کسی قهر بودم نامزد کرده بهش پیام دادم سلام کردم بعد بهش گفتم شمارت ندارم پاک شده بهم بده در جوابم نوشت ممنون حالم خیلی بده بود البته حال بدم بخاطر همیناست فامیلیم میریم جایی من مقصر بودم تو این دعوا قبول دارم میریم با فامیل بیرون دور هم جمع میشن منو آدم حساب نمیکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز دارم زجر میکشم با کسی قهر بودم نامزد کرده بهش پیام دادم سلام کردم بعد بهش گفتم شمارت ندارم ...

گفته ممنون یعنی بیخیال من شو توهم بیخیالش کن 

برافامیل هم کلاس بزار اصلااعتنابهشون نزار تا قدرتو بدونن 

خودتو شخصا ازنظرپولی واجتماعی و...بکش بالا وپیشرفت کن وبقیه روکااااملا بی اعتناکن 

وازخدا بخواه وتوکل واقعی کن هرروز قرآن صبحها دعاو...بخون تاعزتت توی جامعه بره بالا

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

یه چله بردار زیارت عاشورا یا حدیث کسا معجزست بخون بیا بهم بگو معجزشو مطمعن باش نتیجه میگری 

نماز شبم که نگم واقعا معجزه مسکنه غیرممکنو ممکن میکنه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

گفته ممنون یعنی بیخیال من شو توهم بیخیالش کن برافامیل هم کلاس بزار اصلااعتنابهشون نزار تا قدرتو بدون ...

تو اینستا بهش پیام دادم ...بعد نوشتم سلامت باشی و اگه ناراحتت کردم ببخشید هر چند بعد دو دقیقه پاک کردم این پیاممو بدبختیم از این که این خانم فامیل نزدیک منه 

من چند دوره نذری دادم   بعلاوه کارای دیگه 

همه حاجت روا شدن  چه خدایی کرده براشون  حتی مهاجرت کردن  در رفت امد به ایرانن 

من هیچی  موندم  جواب نداده دعاها

Aban