2777
2789

ما خودمون پرشیا داریم مدل ۱۴۰۲

الان مشتری داره نزدیک ۶۰۰ تومن 

شوهرم گیر داده طلاهاتو بفروش 

طلاهای یچیزی نزدیک ۴۰۰ ۵۰۰ میشه 

میگه بفروش ماشین بخریم

حالا ماشین مد نظرش؟

ام وی ام X33 

البته کراسش نه ساده اش!ولی میگن چینیه موقع فروش ب مشکل میخوریم خواهان نداره و....

شوهرم‌گیر داده من دوسش دارم بخریم شاسی بهتر از ماشین سادس 

الان طلاهامو بدم؟بگم نصفشو بزنه ب اسم من؟اگه بگم کامل هم میزنه.ولی بحث اینه چرا این ماشین

چجوری پشیمونش کنم؟خیلی چیزای بهتری میشه با این قیمت خرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قراربود ماشین بهتری بگیرید خوب بود بفروشی ولی واسه ماشین چینی اونم ام وی ام وای اصلا نمی ارزه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بخث طلاها نیستبحث اینه ماشین چرتی مد نظرش داره

اره خب منم همینو میگم اصن بدرد نخور ترین ماشینه شاید صفرش خوب باشه برا ی تایمی انا کار کرده اش خوب نیست

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست