2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌸 #پیدا #شدن #گمشده

برای پیدا شدن گمشده ،سرقت شده این دعا را بخوانید :

اللَّهُمَ‏ أَنْتَ‏ جَبَّارٌ فِي‏ السَّمَاءِ وَ جَبَّارٌ فِي الْأَرْضِ وَ مَلِكٌ فِي السَّمَاءِ وَ مَلِكٌ فِي الْأَرْضِ وَ إِلَهٌ فِي السَّمَاءِ وَ إِلَهٌ فِي الْأَرْضِ تَرُدُّ الضَّالَّةَ وَ تَهْدِي مِنَ الضَّلَالَةِ رُدَّ عَلَى فُلَانٍ ضَالَّتَهُ وَ احْفَظْهُ.

📓 بحارالانوار ج 92 ص 124

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خدا از دهنت بشنوه

از خدا میخوام زودِ زود پیداش کنی 😍🥰🫂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

میدونم خرافاته ولی انجام بده

یه گوشه روسری و گره بزن. همزمان بگو

بستم بخت دختر شاه پریون رو تا پیدا نشه..گره رو باز نمیکنم.

واقعا پیدا میشه.

یا

سوره حمد رو بخون  ولضالین و نگو

پیداش کردی بگو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

🍃🌹دعا جهت پیدا شدن اشیاء گمشده🍃🌹

💜👈 کسی که اموالش گم شده است، 119 مرتبه یا حفیظ بگوید و بعد از آن نیز 119 مرتبه آیه شریفه 16 از سوره لقمان را قرائت کند.

✨🌸يَا بُنَيَّ إِنَّهَا إِن تَكُ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِّنْ خَرْدَلٍ فَتَكُن فِي صَخْرَةٍ أَوْ فِي السَّمَاوَاتِ أَوْ فِي الْأَرْضِ يَأْتِ بِهَا اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ لَطِيفٌ خَبِيرٌ✨🌸

خداوند متعال به فضلش مال او به او بر می‌گرداند؛ این ذکر مجرب است

📚 مخزن تعویذات، ص 63 و 64

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

🖇

✅گره گشایی با قرآن و ادعیه

✨ختمی‌جهت‌پیدا‌شدن اشیای‌گمشده✨

💬منقول است و مکررا به تجربه رسیده است که خواندن

✳️حمد و قل هو الله

👈 برای علامه مجلسی جهت پیدا شدن اشیای گمشده موثر است

🖇

میدونم خرافاته ولی انجام بدهیه گوشه روسری و گره بزن. همزمان بگو بستم بخت دختر شاه پریون رو تا پیدا ن ...

منم فکر میکردم خرافاته تا اینکه انجام دادم و خرافاتی شدم😄

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند