2777
2789

من سر پسرم بیمارستان خصوصی رفتم دکترمم از قبل یکی دوبار پیشش ویزیت شدم و‌بهش گفتم ک میخام خودتون برا زایمانم باشید گفت هستم 

ولی فقط لحظه آخر اومد بالا سرم ک بچه داشت دنیا میومد قبلش هم یکبار اومد ازم سر زد فقط از ماما وضعیتمو پرسید 

برا همه اینطوره یا دکتر من کم کاری کرد؟ 

اخه میخام برا بچه دومم برم همون بیمارستان نمی‌دونم دکتراش چطوره ولی این دکتر رو مطمئنم خیلی متخصص خوبی هست سن بالا و‌با تجربس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اتاق عمل دیدمش کلی بهم امید داد کلی ناز و نوازشم کرد اسم بچه مو پرسید هر کاری میکرد مثلا داشت منو برای عمل آماده میکرد بهم توضیح میداد و ازم عذر خواهی میکرد که مثلا دردم میاد و اینا

بعد که بهوش اومدم ندیدمش تا فرداش اومد تو بخش بالا سرم

همون لحظه زایمان میاد دیگه کاری قرار نیست بکنه قبلش

اخه من پسرم تو کانال گیر کرده بود حتی نیومد ببینه مشکلی پیش نیاد 

میخاستن سز کنن من گفتم اینهمه اذیت شدم اخرشم سز؟ دیگ دکترو صدا زدن تا اومد بچه دنیا اورد

دکتر من تقریبا ۴ سانت اینا بودم اومد بالا سرم خیلیییی خوب بود 

اهنگ باز کرد رقصیدیم روحیه میداد ورزش میداد بهم همسرم خوراکی گرفته بود دکترم اورد باز کرد میداد بهم میخوردم درکل عالی بود