2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد که بچه ها خیلی ناراحتن و منتظرن برگردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 88 پست
به نظرم میتونی یه فرصت دیگه بهش بدی و اگه زد زیر حرفش با اراده‌ی بهتر بری. الان که ناراحتی ممکنه بعد ...

دادم بهش بعد اون کتک و اخاذی و بگیر ببند و تهمت اینکه من خیانت کردم برگشتم ولی درست نشده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی 😔😔

مشخصه خیلی اذیت شدی‌شما که اینقدر صبر کردی تو این زندگی که چندتا بچه به دنیا اوردی پس امیدی بوده 

، سما و همسرت دربرابر بچه ها مسئولیت صد درصدی دارین .

به خاطر بچه هات قبل جدایی یه فرصت بده برید مشاوره 

برنگرد خونه

ولی یه شب با بچه هات برید شهر بازی یا کافه و رستوران و …. 

چند جلسه برید مشاوره زوج درمانی اگر مشکلاتتون حل شد که برگرد خونه اگر نه جداشو 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شاید اونم شرایط بچه هارو دیده قبول کرده بیاد مشاوره ی قدم برداشته ب خاطر زندگیش برو باهاش ولی مهریه ...

اون حالا ک روش فشاره قدم برداشته چون من ازش شکایت کردم باز داره با احساسات من بازی می‌کنه من رو برگردونه به بند بکشه

دادم بهش بعد اون کتک و اخاذی و بگیر ببند و تهمت اینکه من خیانت کردم برگشتم ولی درست نشده بود

یه بارم با مشاوره جلو برو شاید الان وقتشه که آدم شه

یکی سر پا موند و رسید:)

برید مشاوره یه فرصت دیگری بهش بده من نمیخام ناراحت و افسردت کنم ولی یه خانومی هست طلاق گرفته من الان ...

خیلی مراقبشون هست خاطرم جمعه اما نیاز دارم خودم زندگی شخصیمو بسازم بعدش بیارمشون اینطوری بهتره با اون مرد زندگی کردن حرامه

من باهاش برم مشاوره میگه بیا خونه میشناسمش

عزیزم وقتی برید زوج درمانی دیگه مشاور باید بهتون بگه چه زمانی برگردین 

شما به مشاور بگو تا اتمام درمان برنمیگردی و برنگرد 

ولی بچه هات رو بیرون خونه ببین 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اون حالا ک روش فشاره قدم برداشته چون من ازش شکایت کردم باز داره با احساسات من بازی می‌کنه من رو برگر ...

ببین اولا خودتم خیلی اشتباه کردی خیلی سادگی کردی،هی بهش کمک مالی کردین تو و پدرت ،خوب باید زرنگ میبودی دیگه پدرت چیزیم میخاس بده باید به تو میداد به نام تو میزد،اینجوری اون اینقدر پررو نمیشد

رفتم تاپیک قبلیاتو خوندم،چقدر خیانت میکنه

ببین خیانتش مهم نیس چرا منو ب بند کشید چرا آزادیم روابطم همه چیم ازم گرفت چرا کتک و فحاشی کرد خودش بهم قول داد تغییر کنه بهم اعتماد کنه ولی همون‌جوری شک داشت

ببین اولا خودتم خیلی اشتباه کردی خیلی سادگی کردی،هی بهش کمک مالی کردین تو و پدرت ،خوب باید زرنگ میبو ...

الان کلی پول وکیل شد بابام گفت برگردی دیگه من هیچ وقت حمایتت نمیکنم دیگه اگر برگردم و این آدم نشه بیچارم نمیتونم ریسک کنم و برگردم و ایندمو تباه کنم