چن نفر و میشناختم تو ورامین داده بودم غلام جعفری یارو خورد و یه ابم روش تازه با سران بالا هم دستن و گیر بیوفتن هم میان بیرون فوری اصن دودمانتان هوا میره نکنید خونه رو از زیر پا زن و بچه بکشید اواره کنید ک اون یارو بخوره بخدا دوماه سود میده همین مرده ۱۰ سال سود میداده بعد ده سال زد ب چاک
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی اگه پولشو نخوره طرف ،با قسمت رباش مشکلی نداری
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یکی از آشناهای ما 850 میلیون پول بی زبون داد به طرف بدون هیچ ضمانتی الان دوساله نداده و هی امروز فرد ...
چون بخواد هم نمیتونه چون اون مبلغ میدن در ماه سود میگیرن ک بهش میگن نوزولخوری و ایشون ببرع پرینت حسابشو نشون بده ک بلع من به این اقا هر ماه به خاطر پولش بهش سود میدادم دست خودشم تو پوست گردو میمونه و به جاییم نمیرسه
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️