2777
2789

وای بچه ها حتی طرفو نمیشناسه رو حرف داداش اسکلم میخواد پولشو بده طرف

حتی طرف حاضر نیست چک بده بهش😐😐

اینم دچار طمع شده میخواد پولو بده

مبلغشم کم نیست 

انقد حرف زدم بازم گوش نمیدن!!دهنم کف کرد انقد گفتم نکن

چیکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهای ما 850 میلیون پول بی زبون داد به طرف بدون هیچ ضمانتی 

الان دوساله نداده و هی امروز فردا میکنه 

آشنامونم بی عرضس و روش نمیشه شکایت کنه😐😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

هیچی پولتون رفت ، شوهر منم سی تومن داد به یه شرکت سود بده بعدش سه ماه داد و تموم رفت پی کارش ، ،،،، 

شوهرمم خیلی دوید ،،،،،،

سری بعد دوستش تو بورس گفت پول بیار فلان و بهمان میشه 

شوهر منم عاشق پول تو دسشویی ریختن ، رفت پولش اونجا گذاشت ۶ ماه سود داد بقیشم رفت تو فاضلاب  

درس عبرت گرفته الان البته اگه همین الانم بگن صد تومن بده ماهی ده تومن سود میاد با کله میدوه الزایمر داره یکم

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم