2777
2789

من میگرن دارم و دانشجوام 

هر روز صبح تا ظهر یا تا عصر کلاسم

و هربار ک برمیگردم از دانشگاه،سردرد وحشتناک دارم

نمیدونم با این میگرنم باید چیکار کنم

دیروز ب حدی سردرد بودم ک موقع برگشتن نمیتونستم درست رانندگی کنم ،در حال مرگ بودم

شماها با سردردهاتون چطوری کنار میاین

اگه سردرد شدید داشته باشین چطوری رانندگی میکنین باهاش

من همیشه مسکن همرامه ولی جواب نیست

بدترین حالت ممکن حین رانندگی هست.

من تا بخواد عود کنه یه نوافن میخورم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوافن همرامهاین وقت ها نوافن هم روم جواب نیست مگر اینکه دگزا بزنم ب خودم

چند سال شدتش کم میشه فقط باید زمان بگذره.

بوتاکس هم میگن واس میگرن خوبه 

حجامت هم عالیه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چند سال شدتش کم میشه فقط باید زمان بگذره.بوتاکس هم میگن واس میگرن خوبه حجامت هم عالیه

من از بچگی درگیرشم

از هیجده سالگیم ب بعد هعی داره هرسال بدتر میشه

امیدوارم بهتر شه

اره منم بوتاکس رو شنیدم ولی موقتیه

من از بچگی درگیرشماز هیجده سالگیم ب بعد هعی داره هرسال بدتر میشهامیدوارم بهتر شهاره منم بوتاکس رو شن ...

دقیقا منم مثل شما 

اللن ۳۷ سالمه بهترم