2821
2789

بچا تازه عقد کردیم خیلیم همو دوس داریم تا بوده قربون صدقم رفته هرچی خاستم برام خریده همیشم میبرتم بیرون و رستوران و اینا. هیچ وقتم گوشی یا چیزای شخصیشو ازم قاییم نمیکنه و هروقت بخام برم سر گوشیش اصلا کاریم نداره. حتی ماشینشم زده ب اسم من. مشکل اینجاست ک امروز خونشون بودم گوشیشو داشتم چک میکردم پیامشو با ی رفیقاش خوندم ی پست از تو دیوار فرستاده بود ب رفیقش پسته رو زدم پاک شده بود رفیقشم واکنشای بدی نشون داده بود انگار درباره ی ج ن د ه چیزی بوده پسته. خیلی حالم بد شد نمیدونسم چجوری بهش بگم. اصلا بنظرتون چیز مهمیه؟ چجوری بهش بگم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه هیچی نگو. اصلا اون دیوار اعتمادی که بینتون هست از بین نبر... اگر چیزی بروز بدی دیگه بهت اعتماد نخواهد داشت. 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اگه به روش بیاری یه دروغی واست سرهم میکنه و از این به بعد بیشتر مراقبه اگه کاری کرده تو نفهمیبه جاش ...

نه بابا تاحالا هیچ مورد مشکوکی ازش ندیدم. ولی کلا جز این با این رفیقش خیلی راحتن حتی شایدم بدونه چتاشونو میخونم. بنظرت چیکار کنم

همیین خودش شروع اولین جنگ و سوتفاهم و صدالبته پشیمانی شما خواهدبود 

ولش کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بهش فقط گفتم چتاتو با فلانی رعایت کن ناراحت میشم من. بد گفتم بنظرت؟

اونا صمیمی هستن اکه نخواد رعایت کنه پاک می کنه نبینی

مثل یه بزرگتر مثل یه بازرس باهاش حرف زدی 

اقتدارشکنی اولین ضربه ی صمیمیته

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز