2777
2789
عنوان

داستان تکرار مزاحمت آقایون

1148 بازدید | 92 پست

آب گرم کن ما خراب شده بود هرینه اش را گفتن یه تومن. همسایه  شوهرش تعمیرکاره گفتم درست کنه بجاش میرم خونه کاری کمک خانمش همسایه مجتنع روبرو. بعد این آمد اول گفت چون شما کار خیر میکنی من هرینه نمیگیرم هزینه را بده خیریه منم کلی رسمی تشک. کردم رسوب گیری کرد دیدم یهو بساط شیشه اعتیادش را درآورد شروع کرد حرف زدن که تو نیاز جنسی ات را چه میکنی اینا هرچی میگفتم آقا تشریف ببر باید برم کار دیرم شده 45 دقیقه هی شیشه بود چی بود میکشید هی میگفت صیغه من شو بجا تعمیر اب گرم کن بعدم من عصبی شدم داد زدم گفتم به خانمت میگم.خلاصه الان رفته اس داده یه تومن بزن برام ما با خانمش حرف زدیم توافق کردیم من هنوز حقوق نگرفتم اس ام اس های جنسی میده چیکار کنم میترسم به زنش بگم زنذگیش خراب شه از اون ورم به خانمش چی بگم اگه گفت بیا کمکم بعدم الان دستم خالیه تا ماه بعد. قشنگ معتاده شیشه کش،. من انگار هرچی مرد بیمار هست را به خودم جذب میکنم نشسته شروع کرده میگه صیغه خوبه لذت داره تجربه کن اعصابم خراب شد کی میشه من از این مملکت جنسی برم نجات پیدا کنم رفتم به پیر زن همسایه گفتم بیا پیشم گفت نمیام به من ربطی نداره هرچی زنش زنگ زد نمی‌رفت 

پیامک هااشو نشون زنش بده و بعدم بلاک 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بترسونش بگو شکایت میکنم به خاطر پیاما و بعد بلاکش کن 

اشغال عوضی 

حرفی نزن به زنش قطعا پشت شوهرش در میاد و یه کاری میکنن شما از اونجا بری 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

میترسی زندگیشون خراب شه؟مگه الان زندگیشون خوبه؟

خودت دوست داری با دروغ و خیانت زندگی کنی و ندونی؟

سریعا به خانمش بگو 

با مدرک های اس ام اس هاش

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بلاک کن،بترسونش ازشکایت،ولی آدمای شیشه ای متوهم هستن،اکه به زنش بگی زندگیش خراب شه خواهر شاید بدجور بیاد سراغتااا،عقل ندارن،طرف شیشه ای زنو بچه ی خودشو میکشه،خیلی مواظب باش،از کسی قرض بگیر سریع پولشو بده،خطرناکن اینجور آدما