2777
2789
عنوان

آیا من بیش فعالم

58 بازدید | 5 پست

به زور خودمو پای کتاب نگه میدارم هر پنج دقیقه که درس میخونم دلم میخواد برم بدوم. توی حیاط میرم میدوم و دوباره میام درس بخونم نمیتونم مدا زیادی پای کتاب باشم و تمرکزم رو حفظ کنم خیلیی هم حواس پرتم. 

آخه بچگی آرومی داشتم فقط خیلی کنجکاو بودم و سوال میپرسیدم. همیشه هم تکلیفارو یادم میشد. 

ممکنه اینا از بیش فعالی باشن؟

بله البته باید بری دکتر تا اون بهت بگه

شما با افراد بیش فعال ارتباط داشتید؟ فکر نمیکنید این ها از ضعف و بی ارادگی خودمه؟ قبلا تشخیص وسواس فکری هم دادن برام وسواس شمارش شدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با افراد بیش فعال ارتباط داشتید؟ فکر نمیکنید این ها از ضعف و بی ارادگی خودمه؟ قبلا تشخیص وسواس ف ...

من بیش فعالم ولی ربطی نداره...

اینا بی ارادگیه خودته 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

شما با افراد بیش فعال ارتباط داشتید؟ فکر نمیکنید این ها از ضعف و بی ارادگی خودمه؟ قبلا تشخیص وسواس ف ...

اره برادرزاده ام که با ما زندگی میکنه

بیش فعالی دو نوعه یکی عدم تمرکز و به قولی شیطنت کردن و یکی دیگه هم زیادی حرف زدن

که بردارزاده من هر دو رو داره متاسفانه