2777
2789

بعد کامپوزیت خوشگل شدم ارتودنسیم نه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از عوارضش میگم دندان هارو نابود می‌کنه بعدش باید پول باشه برای عصب کشی پر کردن و..... ولی من خیلی زیباتر شدم دوتا دندان اضافه فک بالا داشتم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

چرا نابود میکنه؟ چطور میشه؟

نمی‌دونم به خاطر وجود فلز هست توی دهن من که دندونام قشنگ نابود شد یعنی همش در حال عصب کشی وپرکردنم ولی خب بازم برگردم عقب انجام میدم چون خیلی تغییر کردم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

نمی‌دونم به خاطر وجود فلز هست توی دهن من که دندونام قشنگ نابود شد یعنی همش در حال عصب کشی وپرکردنم و ...

ای بابا من به خاطر اینکه دندونام داره به خاطر نامرتب بودن خراب میشه میخوام انجام بدم که🤦‍♀️

اول از عوارضش میگم دندان هارو نابود می‌کنه بعدش باید پول باشه برای عصب کشی پر کردن و..... ولی من خیل ...

برای من عوارضی نداشت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ای بابا من به خاطر اینکه دندونام داره به خاطر نامرتب بودن خراب میشه میخوام انجام بدم که🤦‍♀️

ولی خب روی چهره قشنگ اثر میذاره من زیبا تر شدم 

اره من فک پایینم کجه تازه دندون های عقلمم هستن اونام تازه داره درمیاد 19 سالمه من فک پایین دو تا دندونام عقبه کامپوزیت لازمم هستن همشونم خرابه باید روکش کنم و عصب کشی دماغمم عمل میخواد پوستمم بده ولی در کل خوشگلم