2777
2789
عنوان

یک سال اقدام ب بارداری

90 بازدید | 19 پست

سلام دوستان یک سال هست اقدام ب بارداری کردیم اما هنوز باردار نشدم دکتر زنانم رفتم چکاب کرد گفت مشکلی اصلا نداری اما نمیدونم چرا نمیشه سرزنشم نکنید بگید ی سال زوده آخه فامیلای ما خیلی بدن پدر آدم در میارن کسی تجربه مشابه داشته ؟راهنمایی کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیخیالش شدم به خودم برسم پیر شدم سر این قضیه دیگه برام مهم نیس امسال اصلن خودمو اسیر این قضیه نمی ...

من ک استرسی شدم آخه فک کنم طرف تا ازدواج میکنه بچه دار میشه اون وقت هر ماه باید استرس پریودی بکشیم 

چی بگم خدا برا ماهم درست کنه 

دکترم بری میگه یک سال طبیعی اقدام کن بعد اگر نشد بیا مطب، تخمک گذاری داری؟ وضعیت خودت اوکی هست؟

اره دکتر رفتم سونو داخلی گفت مشکلی نداری یعنی دکترم میگه س سال طبیعیه؟

من ک استرسی شدم آخه فک کنم طرف تا ازدواج میکنه بچه دار میشه اون وقت هر ماه باید استرس پریودی بکشیم چ ...

بیخیال باش 

خیلیا اینجا بمن گفتن بیخیال باش یهو میبینی باردار شدی 

من به یک نقطه رسیدم که واقعن برام مهم نیس دیگه

بشه نشه 

هرچی خدا بخواد 

بیخیال باش خیلیا اینجا بمن گفتن بیخیال باش یهو میبینی باردار شدی من به یک نقطه رسیدم که واقعن برام م ...

اخه هر جا میرم میگن چرا بچه نداری 

ولی دیگه باید فکر نکنم واگرنه آدم دیوونه میشه

اخه هر جا میرم میگن چرا بچه نداری ولی دیگه باید فکر نکنم واگرنه آدم دیوونه میشه

برای منم میگن 

دیگه گفتم آقا من خودم بچه نمیخوام منتظر بارداری من نباشید 

والا 

الان دیگه موضوع رو باز نمیکنن