برای گلیکولیک اسید هم چون یکمی قویه سعی کن سمت محصولاتی که خیلی مستقیم به پوست زده میشن نری بدون تجویز پزشک، نهایتا یه شوینده حاوی گلیکولیک اسید بخری
شوینده ی پوست چرب اریکه یکمی قیمتش بالاست ولی حاوی گلیکولیک اسیده و من تاثیر خیلی خوبی ازش دیدم، کلا واسه جوش، لکه ها و خصوصا جوشای کیستی و غیره گزینه ی خوبیه
فقط نباید روزانه ازش استفاده بشه، در بیشترین حالت یک روز درمیون باهاش صورتتو بشور
باز خیلی چیز فوری ای نیست خریدنش، به نظر من اولویت با همون خرید یه شوینده ی معمولی مثل همون ویتالیر و یه سرم نیاسینامیده، و یه سرم یا کرم آبرسان معمولی
این شوینده اریکه رو واسه وقتی پیشنهاد کردم که خواستی چیزای بیشتری هم بخری، هرازگاهی ازش استفاده کنی تاثیر خوبی میذاره بعد یه ماه
واسه آزلائیک اسید هم، روی جوش فعال نباید بزنیش، آره باعث جوش بیشتر میشه
ترجیحا حتی روی قسمتایی که پوستت سالم و عاری از جوش و لکه هستش هم نزنش
یه لایه ی نازک زودجذب روی همون قسمتایی از پوستت که لکه داری بزن
توی ابرسان مرطوب کننده زدن بعد یا قبل آزلائیک اسید هم چندان مورد مهمی وجود نداره، هرطور دوست داری و فکر میکنی پوستت بهتر میتونه آزلائیک اسید رو تحمل کنه ابرسان مرطوب کنندتو بزن
مثلا اگه حس میکنی پوستت میسوزه بعد اینکه آزلائیک میزنی، قبل زدنش سرم ابرسان یا یه کوچولو کرم ابرسان مرطوب کنندتو بزن، بعد روش آزلائیک بزن، بذار یکم بمونه بعد دوباره ابرسان مرطوب کننده بزن
اگرم حس میکنی پوستت مشکلی نداره، بعد اینکه صورتتو شستی و خشک کردی آزلائیک بزن، بعدشم هروقت خواستی میتونی ابرسان مرطوب کننده بزنی، همینکه فوری نمیزنیش خیلی خوبه، یه دقیقه دودقیقه هم بذاری بگذره کفایت میکنه، اما ده دقیقه هم مشکلی نداره.
ببین برای لکه های من که جوابگو خیلی نبود 😅 ولی درستش اینه بعد دوماه تاثیرشو ببینی، اینجور مواقع از پوستت مدام عکس بگیر که بتونی مقایسه کنی و اگه حس میکنی داره نتیجه میده ادامش بدی
برای خود من نیاسینامید جواب داد فقط
ترتینوئین هم میتونست جواب بده اگه پوستم میتونست تحملش کنه
اگه توی سن استفاده از رتینول باشی و دکتر پوستت موافق باشه، رتینول هم تاثیر خوبی داره
کلا بتاهیدروکسی اسیدا نتیجه ی بهتری دارن، ولی چون خشنن، ادم خیلی نباید با کله شیرجه بزنه توشون
آزلائیک اسید چون خشن نیست و نیاز به تجویز پزشک چندان نداره باز گزینه ی بهتریه
اگه حس میکنی برایت مکس نتیجه ی کافی نداده بعد چندماه، میتونی درصد آزلائیک اسید رو ببری بالاتر واسه خودت
برایت مکس ازلائیکش ده پونزده درصده
میتونی پماد آزلادرم بیست درصد بگیری که ازلائیک اسیدش تقریبا دوبرابر برایت مکسه
کلا بهت دکتر پوست رو پیشنهاد میکنم
چون واسه مواد خشن و تهاجمی، دکتر پوست باید داشته باشی، جوشای فعالت که از بین بره، میتونی کارای کلینیکی انجام بدی واسه لکه ها و خودتو از هزینه کردن واسه کرم و پمادا خلاص کنی
چون لکه های قرمز با لیزر سریعتر میتونن از بین برن، فقط نیازه جوشای فعالت شیش ماهی باشه که کنترل شده باشن