2777
2789
عنوان

اگه بخوام به بالم لبای ایرانی ای که تا الان داشتم نمره بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 38 پست
عزیزم یه جا نوشته بودی روتینت خیای خوبه میشه بگی روتینت چیه و مارکاشونم بگی من پوستم مستعد جوشه خیلی ...

سعی کن صورتتو فشار ندی، نه به قصد تخلیه ی چربی منافذ، نه به قصد تخلیه ی سرسیاه ها و نه به قصد تخلیه ی جوش ها

چون منافذ رو که فشار بدی و چربیشونو بیرون بیاری، کار خاصی نکردی، دوباره اون چربی داخل منافذ برمیگرده، فقط باعث میشی ظاهر منافذت به مرور بزرگتر و بیشتر دیده بشن

سرسیاه ها هم باید از ریشه بهشون رسیدگی بشه و بازم مثل تخلیه ی منافذ، تخلیه ی سرسیاه ها هم عایدی برات نداره، چون باز سر یه هفته مجددا چربی توی منافذ جمع میشه و اکسید میشه و به شکل سرسیاه خودشو نشون میده

جوش رو هم وقتی تخلیه میکنی، دراصل باعث میشی باز توی همون ناحیه و اطرافش بعدش مجددا جوش بزنه، چون الودگی رو منتقل میکنی به مابقی نواحی پوست

خلاصه این عادت رو ترک کن منم دوسه ساله ترکش کردم قبلا زیاد به جون پوستم میوفتادم

درمورد روتین پوستی، خب چون مشکلات پوستت با من مشترکه و منم مثل توام امکانش هست چیزایی که من دارم استفاده میکنم به توام بسازه

کلا نیاز به یه شوینده ی پوست صورت داری، با یه محصول ابرسان مرطوب کننده و یه ضدافتاب، درکنار اینا یدونه محصول ضدجوش هم نیاز داری.

من دارم الان از اینا استفاده میکنم :

ژل شست و شوی صورت ویتالیر مدل ویتامین سی ( فومش نه، ژلش رو میگم )

فوم شست و شوی پلک و مژه آیسول

سرم آبرسان کلکسیون رویوال

سرم ضدجوش حاوی نیاسینامید کلکسیون رویوال

ضدآفتاب مخصوص انواع پوست حاوی ویتامین سی کلکسیون رویوال

کرم دور چشم حاوی ویتامین سی درماتیپیک

کرم ضدآفتاب دور چشم بی رنگ آیسول

برای اینکه یه ته آرایشی هم داشته باشه روتینم، از ضدآفتاب دور چشم رنگی آیسول به عنوان کانسیلر و از بالم لب رنگی هیدرودرم به عنوان رژ هم استفاده میکنم.

تک تک محصولاتی که گفتمو شدیدا دوستشون دارم و ازشون راضیم. امیدوارم به تو هم بسازن

علاوه بر اینا آرایشمم با میسلارواتر دو فاز آیسول پاک میکنم

( سعی کن زیاد صورتتو در طول روز نشوری، باعث ترشح چربی بیشتر میشه. همون توی حموم یا صبح بعد بیدار شدن و شب قبل خوابیدن و مواقع نیاز کفایت میکنه، واسه کنترل کردن چربیش هی تند تند نشورش چون تاثیر برعکس داره و پوست از اونور بوم میوفته و برای جبران چربی از دست رفته، چربی بیشتر تولید میکنه و این قضیه مساوی میشه با جوش زدنای بیشتر )

سعی کن اگه صورتتم باز فشار دادی واسه تخلیه جوش یا هرچیزی، بعدش بری با شوینده پوستتو بشوری و بعد حتما یه کرم یا سرم ضدجوش بزنی، لااقل جلوی ضرر اون فشردن پوستت رو بااینکار تا حدی میگیری، با دست تمیز هم حتما به جون پوستت بیوفت 😆🤝

امیدوارم طوماری که نوشتم به دردت بخوره 😅♥️💋

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

سعی کن صورتتو فشار ندی، نه به قصد تخلیه ی چربی منافذ، نه به قصد تخلیه ی سرسیاه ها و نه به قصد تخلیه ...

مرسی ک وقت گذاشتی عزیزم 🌸😘 عهههه توام ضدافتاب دورچشم ایسول میزنی؟🤣؛وای منم اونو به کل صورتم بجای کرمو پنکک میزنم خیلی خوبه تنهاااا ایرادش حجم کمش و همینطور سنگینیشه هروقت میزنی فرداش جوش مجلسی میزنم. بعد این روتینت ک گفتی عزیزم کلی ویتامین سی داره باهاش جوش نمیزنی ؟ و اینکه میسالار خوب میخوام چشممو دور چشممو نسوزونه ایسول مدل پوست خشک باید بگیرم ؟ درمالوگ پوسته حساسشو دارم میسوزونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن صورتتو فشار ندی، نه به قصد تخلیه ی چربی منافذ، نه به قصد تخلیه ی سرسیاه ها و نه به قصد تخلیه ...

البته من زیر ایسول یه لایه ضدافتاب بیوتی اف جوسان میزنم اونم یه هاله خیاییی کم روشنی داری ولی وقتی ازروش ایسول میزنه مثل ماه میشه خواستی امتحان کن فقط ب دور ابروتم نزن جون ضدافتاب ابرو رو میریزونه و دیگم درنمیاد

امکانش هست جوشات ربطی به این نداشته باشه و مربوط به پریود و تغذیه و ابتلا به آکنه و اینا باشه.آزلائی ...

اره چون تنبلی تخمدان دارم و دوماهی میشه قرصام تموم شده دوباره علائیمم برگشته،، برای این جوشای فعالم میتونم ضدجوش موضعی از همین داروخانه ایا مثل نواکنه یت بیتروی استفاده کنم؟

بعد اینکه من میخواستم ژل شستشو پوست جرب ویتالایر بخرم که توش اگه اشتباه نکنم ۰/۵ درصد سالسیلیک اسید داره مناسب استفاده روزانه هست؟

یه چیز دیگم اینکه من ازلایک رو قبلا روزی دوبار اینا روی جوش فعال استفاده میکردم که زودتر التهابش بره اینکارم درست بود یا باعث میشد بیشتر جوش بزنم؟ الان ازلایک رو یک شب درمیون استفاده میکنم فقط بلافاصله بعدش ابرسان و مرطوب کننده نمیزنم بعد ۱۰ دقیقه اینا میزنم اینکارمم درسته؟

بعد اینکه بنظرت ازلایک برایت مکس روی لک جوش قرمز تا چه حد جوابگوئه؟🥲🥲🥲 تو این دوماهی که استفاده کردم یکم کمرنگ تر شدن،،، بنظرت بعد چندماه نتیجه اصلی خودشو نشون میده؟

و اینکه لطف میکنی یه نیاسنامید خوب معرفی کنی؟ ترجیحا قیمت مناسب

ببخشید منم خیلی سوال پرسبدم🥲🥲🥲

عزیزم من دوماهه دارم برای جای جوشام که لک هستن ازلایک برایت مکس استفاده میکنم اما صورتم بدتر جوش زده ...

عزیزم اگه اوکی باشی میتونم عکس پوستمو برات بفرستم اینجوری شاید بهتر بتونی جواب بدی؟

مرسی ک وقت گذاشتی عزیزم 🌸😘 عهههه توام ضدافتاب دورچشم ایسول میزنی؟🤣؛وای منم اونو به کل صورتم بجای ...

ضدآفتاب دور چشم رنگی آیسول رو منظورت بود که به کل صورتت میزنی؟ 😐💀 تعجبی نداره باهاش بعدش جوش مجلسی میزنی 😂 واسه صورت چرا میزنیش آخه

توی کرم دور چشم و شوینده و ضدافتابم ویتامین سی هست، معمولا توی اینجور محصولات درصد ویتامین سی خیلی کمه و کمتر احتمال جوش زدن باهاش هست. البته من توی روتینم یه سرم ضدجوش حاوی نیاسینامید دارم، احتمالا اونم پوستمو آروم نگه میداره

میسلارواتر دوفاز آیسول خوبه من راضیم، مخصوص پوست خشک یا چرب فکر میکنم نداره، فقط دو نوع شماره یک و شماره دو داره که شماره یکش تک فازه و شماره دوش دوفاز، من شماره دو رو دوست دارم.

پوست صورت رو نمیسوزونه و الکلی نیست و برای چشم کاملا امنه.

البته من زیر ایسول یه لایه ضدافتاب بیوتی اف جوسان میزنم اونم یه هاله خیاییی کم روشنی داری ولی وقتی ا ...

توروخدا با من شوخی نکن، اصلا اون مناسب صورت نیست 😭

توروخدا با من شوخی نکن، اصلا اون مناسب صورت نیست 😭

اره خب میدونم منتهی از رنگ سفیدی طبیعی ک ب پوست میداد خیلی خوشم میومد و ضدافتاب فیزیکال سبکککک ایرانی ک هم باعث جوش نشه هم رد سفیدی کم و طبیعی داشته باشه خیلی دوس داشتم و پیدا نکردم بخاطر همین ناجارا اینکارو میکردم . من عاشق ضدافتابای سبکم ک حتما یه رد سفیدی ملایمی داشته باشه اینجوری هم ارایش نکردم هم ارایش کردم درواقع😁

اره چون تنبلی تخمدان دارم و دوماهی میشه قرصام تموم شده دوباره علائیمم برگشته،، برای این جوشای فعالم ...

به نظرم دکتر پوست رو باید بری

ولی برای جوشات درحدی که میدونم، نیاز به یه شوینده ملایم داری، شوینده پوست چرب ویتالیر که گفتیو من یه مدت طولانی هرروز استفاده میکردم مشکلی نداره، فومش هم مثل ژلش، جفتشون مناسب استفاده روزانه هستن، ترجیحا ژلشو بگیر

درکل هم سعی کن بیشتراز یکی دوبار از شوینده واسه شستن صورتت توی یه روز استفاده نکنی، باعث میشه ترشح چربی و سبوم بیشتر بشه و جوشای بیشتری بزنی

یه سرم یا کرم آبرسان خوب هم داشته باش، ترجیحا آبرسانت سرمی باشه، برای پوستی که مستعد جوشه کرم ابرسان از نظر خود من سنگینه، خصوصا ایرانیا که پوست رو معمولا خفه میکنن و منافذ میبندن یا باعث عرق کردن پوست میشن

کرم مرطوب کننده جداگانه هم از نظر من لازم نداری، همون سرم یا کرم آبرسان کفایت میکنه، ایرانیا معمولا فاکتورای مرطوب کننده صورت هم توی کرمای آبرسانشون استفاده میکنن

برای خود جوشات چیزای زیادی میتونی استفاده کنی، چیزایی مثل رتینوئید ها مثل ترتینوئین یا اداپالن یا بنزوئیل پروکساید رو باید دکتر پوست برات تجویز کنه و بهت توضیح بده چه مدلی باید بزنیشون

ولی چیزایی مثل سالیسیلیک اسید و گلیکولیک اسید و نیاسینامید رو بهت پیشنهاد میکنم اگه نمیخوای دکتر پوست فعلا بری

کرم های ضدجوش فوری خیلی از نظر من بدردبخور نیستن، من از ضدجوش بیتروی تاحالا استفاده نکردم ولی نوآکنه رو داشتم. به نظرم ضدجوش سینره از نوآکنه بهتره، جفتشون سالیسیلیک اسید دارن و ملایمن.

کنار یه ضدجوشی که سالیسیلیک اسید داره حتما یه سرم نیاسینامید هم بخر، به نظر خود من نیاسینامید مشکل رو ریشه ای تر حل میکنه

قیمت مناسب چیزی نمیشناسم، سرم ضدجوش حاوی نیاسینامید کلکسیون رویوال ایرانیه و مثلا خیرسرش باید قیمت مناسب باشه ولی فکر میکنم حدودا ششصد هفتصد تومنه، من ازش راضیم، شیشه ی دومه که ازش میخرم و بعد این چهار پنج ماه تاثیر خیلی خوبی گذاشته برام.

اره چون تنبلی تخمدان دارم و دوماهی میشه قرصام تموم شده دوباره علائیمم برگشته،، برای این جوشای فعالم ...

برای گلیکولیک اسید هم چون یکمی قویه سعی کن سمت محصولاتی که خیلی مستقیم به پوست زده میشن نری بدون تجویز پزشک، نهایتا یه شوینده حاوی گلیکولیک اسید بخری

شوینده ی پوست چرب اریکه یکمی قیمتش بالاست ولی حاوی گلیکولیک اسیده و من تاثیر خیلی خوبی ازش دیدم، کلا واسه جوش، لکه ها و خصوصا جوشای کیستی و غیره گزینه ی خوبیه

فقط نباید روزانه ازش استفاده بشه، در بیشترین حالت یک روز درمیون باهاش صورتتو بشور

باز خیلی چیز فوری ای نیست خریدنش، به نظر من اولویت با همون خرید یه شوینده ی معمولی مثل همون ویتالیر و یه سرم نیاسینامیده، و یه سرم یا کرم آبرسان معمولی

این شوینده اریکه رو واسه وقتی پیشنهاد کردم که خواستی چیزای بیشتری هم بخری، هرازگاهی ازش استفاده کنی تاثیر خوبی میذاره بعد یه ماه

واسه آزلائیک اسید هم، روی جوش فعال نباید بزنیش، آره باعث جوش بیشتر میشه

ترجیحا حتی روی قسمتایی که پوستت سالم و عاری از جوش و لکه هستش هم نزنش

یه لایه ی نازک زودجذب روی همون قسمتایی از پوستت که لکه داری بزن

توی ابرسان مرطوب کننده زدن بعد یا قبل آزلائیک اسید هم چندان مورد مهمی وجود نداره، هرطور دوست داری و فکر میکنی پوستت بهتر میتونه آزلائیک اسید رو تحمل کنه ابرسان مرطوب کنندتو بزن

مثلا اگه حس میکنی پوستت میسوزه بعد اینکه آزلائیک میزنی، قبل زدنش سرم ابرسان یا یه کوچولو کرم ابرسان مرطوب کنندتو بزن، بعد روش آزلائیک بزن، بذار یکم بمونه بعد دوباره ابرسان مرطوب کننده بزن

اگرم حس میکنی پوستت مشکلی نداره، بعد اینکه صورتتو شستی و خشک کردی آزلائیک بزن، بعدشم هروقت خواستی میتونی ابرسان مرطوب کننده بزنی، همینکه فوری نمیزنیش خیلی خوبه، یه دقیقه دودقیقه هم بذاری بگذره کفایت میکنه، اما ده دقیقه هم مشکلی نداره.

ببین برای لکه های من که جوابگو خیلی نبود 😅 ولی درستش اینه بعد دوماه تاثیرشو ببینی، اینجور مواقع از پوستت مدام عکس بگیر که بتونی مقایسه کنی و اگه حس میکنی داره نتیجه میده ادامش بدی

برای خود من نیاسینامید جواب داد فقط

ترتینوئین هم میتونست جواب بده اگه پوستم میتونست تحملش کنه

اگه توی سن استفاده از رتینول باشی و دکتر پوستت موافق باشه، رتینول هم تاثیر خوبی داره

کلا بتاهیدروکسی اسیدا نتیجه ی بهتری دارن، ولی چون خشنن، ادم خیلی نباید با کله شیرجه بزنه توشون

آزلائیک اسید چون خشن نیست و نیاز به تجویز پزشک چندان نداره باز گزینه ی بهتریه

اگه حس میکنی برایت مکس نتیجه ی کافی نداده بعد چندماه، میتونی درصد آزلائیک اسید رو ببری بالاتر واسه خودت

برایت مکس ازلائیکش ده پونزده درصده

میتونی پماد آزلادرم بیست درصد بگیری که ازلائیک اسیدش تقریبا دوبرابر برایت مکسه

کلا بهت دکتر پوست رو پیشنهاد میکنم

چون واسه مواد خشن و تهاجمی، دکتر پوست باید داشته باشی، جوشای فعالت که از بین بره، میتونی کارای کلینیکی انجام بدی واسه لکه ها و خودتو از هزینه کردن واسه کرم و پمادا خلاص کنی

چون لکه های قرمز با لیزر سریعتر میتونن از بین برن، فقط نیازه جوشای فعالت شیش ماهی باشه که کنترل شده باشن

اره خب میدونم منتهی از رنگ سفیدی طبیعی ک ب پوست میداد خیلی خوشم میومد و ضدافتاب فیزیکال سبکککک ایران ...

اره باهات موافقم 😆

کلا ضدافتابای مینرال ایرانی بدردبخور نیستن، اکثرا حالت گچی دارن و پیل میشن

منم هنوز مینرال ایرانی خوب پیدا نکردم، باز این دور چشم ایسول  این مشکل پیل شدن رو خیلی دیر پیدا میکنه

بعد دوماه نگه داشتنش کم کم نمیدونم چش میشه شروع میکنه به پیل شدن، ولی همون دوماه اولی که درش تازه باز شده خیلی خوبه از این لحاظ و اذیت نمیکنه ✅

البته فقط این نیست، کلا ضدافتابای ایرانی رو از وقتی درشونو باز میکنی، تا دو الی سه ماه بعد فرصت داری تمومشون کنی، وگرنه شروع میکنن کم کم اذیت کردن. یا شیمیاییاشون باعث جوش میشن بعد دو سه ماه، یا اگه فیزیکی باشن شروع میکنن پیل شدن

غیرایرانی هم یا گرونه، یا ادم از شرایط نگهداریشون و انبارداری و نقل و انتقالشون مطمئن نیست، چون ضدافتاب از نظر من تا بهش بگی بالا چشمت ابروئه فاسد میشه یا اب و دونش از هم جدا میشه و غیره 😆

بیوتی اف چوسان رو من چقدر دوست داشتم یه زمان تست کنم 😻 بعدا بودجه ام برسه یبار میخرمش، منم از اون برقش توی ویدیوهای تستی که ازش دیدم خوشم میاد 👌

برای گلیکولیک اسید هم چون یکمی قویه سعی کن سمت محصولاتی که خیلی مستقیم به پوست زده میشن نری بدون تجو ...

ببخشید یه جا اشتباه گفتم بتاهیدروکسی اسیدا نتیجه ی بهتری میدن، الان خوندم کامنتمو

دقیقا برعکسش، دراصل الفاهیدروکسی اسیدا بهتر نتیجه میدن ✅

ولی مشکلشون اینه که خشنن و یا نیاز به تجویز پزشک دارن یا نیاز دارن محتاطانه شروع به استفاده بشن

اره باهات موافقم 😆کلا ضدافتابای مینرال ایرانی بدردبخور نیستن، اکثرا حالت گچی دارن و پیل میشنمنم هنو ...

بیوتی اف جوسان من جزو اولین نفرایی بودم ک تست کردم خوبه منتها یه رد بنفش طکر داده ک دوسش ندارم اگ از روش یه چیز سفید نزنم خیلی خوشم نمیاد