2777
2789
عنوان

اگه بخوام به بالم لبای ایرانی ای که تا الان داشتم نمره بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 38 پست
برای گلیکولیک اسید هم چون یکمی قویه سعی کن سمت محصولاتی که خیلی مستقیم به پوست زده میشن نری بدون تجو ...

عزیزم این هفته رفتم دکتر پوست برام راکوتات نوشت هفته ای یدونه، وقت دکتر زنانم دارم که احتمالا دوباره قرصامو تمدید کنه، الان که راکوتان میخورم روتینمم ادامه بدم؟ ازلایک اسید چطور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این هفته رفتم دکتر پوست برام راکوتات نوشت هفته ای یدونه، وقت دکتر زنانم دارم که احتمالا دوباره ...

هفته ای یدونه نورم اسکین خیلی باعث خشکی یا حساسیت پوست نمیشه، میتونی همچنان همون روتین پوست چربتو ادامه بدی

حتما درهرصورت باید روتین داشته باشی، خصوصا اگه دوز قرصات بیشتر شد، فقط توی نوع محصولاتی که استفاده میکنی باید تفاوت قائل بشی

روتین پوستی میتونه تا یه حد زیادی جلوی اسکارای جای جوش و برون ریزی توسط راکوتان رو بگیره، یا از خشکی پوست توسطش تاحدی جلوگیری کنه، همچنین چون هفته ای فقط یدونه میخوری، به هرحال به روتین هم واسه کنترل جوشات نیاز داری

آزلائیک اسید رو بذار وقتی دوره ی مصرف راکوتانت تموم شد و جوش فعال دیگه نداشتی واسه لکه های قرمز جای جوش استفاده کن، حین مصرف راکوتان آزلائیک اسید هم بزنی فقط باعث میشی پوستت حساس تر بشه و اتفاقا لکه هات از بین نمیرن، چون پوستی که حساس بشه نسبت به نور خورشید آسیب پذیر تر میشه و لکه هاش مدام پررنگ تر یا موندگار میشن جای کمرنگ شدن یا از بین رفتن، آزلائیک حین مصرف راکوتان هم مدام فقط پوستتو حساس تر میکنه

سعی کن فعلا همون شوینده، نیاسینامید و آبرسان رو ادامه بدیو ضدآفتاب هم بزنی. کلا وقتی بیدار میشی صورتتو میشوری روتین میری ضدآفتابتو بزن حتی اگه تو خونه ای، اینطوری لکه هات با نور یووی موبایل و لامپ و خورشید پررنگتر نمیشن و پوستتم دیر تر حساس و خشک میشه

خوشحالم راکوتان برات تجویز شده چون با وجود خشکی ای که میده، ادمو از یه سری جوشا خلاص میکنه، بازم میگم البته هفته ای یدونه راکوتان چندان عوارض خاص و خشکی ای نمیده بهت، ولی خب تو ابرسان و ضدافتابتو مدام بزن ✅

توی همین تاپیکم یه بالم لب آبی سفید از هیدرودرم هم هست که پیشنهادش کردم، اگه لبات شروع کرد خشک شدن اون ممکنه به دردت بخوره 🫶

واسه آبرسان مرطوب کننده هم اگه خواستی کرم باشه، کرم مرطوب کننده ترمیم کننده ی سبوما آردن مخصوص پوست چرب رو بهت پیشنهاد میکنم

اگرم خواستی سرم باشه، سرم آبرسان رویوال مخصوص انواع پوست رو پیشنهاد میکنم

واسه ضدآفتاب هم ضدآفتاب فلوییدی مای مخصوص پوست چرب یا ضدافتاب فلوئیدی رویوال مخصوص پوست چرب، جفتشون عالین

برای شوینده هم از همون ویتالیر، زرد یا آبی یا سبزش هر سه تاش واست میتونن خوب باشن

اسپری آب ویتالیر هم چیز خوبیه، سرم نیاسینامید هم از همون رویوال فقط تجربه مثبت دارم.

آزلائیک اسید هم فعلا بیخیال شو، یا حداقل به کل صورتت نزن 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

اره پوستم روشن و شفاف شد ولی چ فایده منافذ باز هیجوقت نداشتم ک رو گونم پیدا شد اننننقد رو مخمه منافذ ...

😂😄😄😄

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

هفته ای یدونه نورم اسکین خیلی باعث خشکی یا حساسیت پوست نمیشه، میتونی همچنان همون روتین پوست چربتو اد ...

اخه توی این مدتی که ازلائیک میزدم واقعا حس میکردم جای جوشام داره کمرنگ تر میشه و اینکه ازلاییک رو فقط به گونه هام و چونم میزنم چون بقیه صورتم اوکیه فقط اون قسمت ها جای جوش قرمز دارم

بنظرت میتونم مصرف ازلاییک رو کمتر کنم؟ مثلا در هفته چندبار استفاده کنم فقط در حد یک یا دوبار

چون نمیخوام جای جوشام قدیمی بشن

بعد اینکه بنظرت خود راکوتان هم روی جای جوش تاثیر میزاره؟ من خیلی دیدم یسری ها میگن با راکوتان قرمزی صورتشون کمرنگ تر شده البته نمیدونم برای منم همین تاثیرو میزاره یا نه چون فقط هفته ای یدونه میخورم

یچیز دیگه اینکه من روتین الانم اینه

ژل شستشو پوست حساس مارگریت

ابرسان تگودر پوست چرب

ضدافتاب رویوال مدل ضدلک

ازلاییک برایت مکس

تونر پوست حساس ویتالاید

ترمیم کننده دکتر التیا ۳۴۵