2777
2789
اون حمله قلبی نبودهخاطرم هست اولین بار که پانیک شدم با فشار ۱۶ و تپش ۱۴۰ رسیدم بیمارستان ولی دکترا ب ...

من تپش قلبم وقتی رفتم ۱۷۰ بود 

حین نوار قلبم ۲۰۰ شد 

و از هوش رفتم

من تپش قلبم وقتی رفتم ۱۷۰ بود حین نوار قلبم ۲۰۰ شد و از هوش رفتم

منم یبار یک سال قبل از اولین حمله، با شنیدن خبر سکته پدرم بیهوش شدم ولی حمله عصبی بود.

به خدا شما داری خودتو الکی میترسونی 

ماشالله باسواد هم هستی

برو دکتر یه اکو برات بنویسه یه آزمایش خون بده چربی اینارو چک کن از قلبت مطمئن شو.

یکبار برای همیشه پرونده قلب رو ببند.

من تا بفهمم واقعا قلبم مشکل نداره ۳ تا ۴ ماه اسیر بودم، هر چی اکو دادم و تستای ورزش و هولتر و اینا گفتن قلبت مشکل نداره خانم برو دنبال روانپزشک

یه نکته بهت میگم این از روی تجربه است

شما وقتی با علائم حمله میرسی بیمارستان اگه شک به سکته ببرن حتما حتما آنزیم سکته قلب چک میشه 

من سر هر حمله میرفتم میگفتن اصلا اون آنزیم تو آزمایشم دیده نشده. پس این یک گواهی بود که حملات منشا عصبی داره.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یبار یک سال قبل از اولین حمله، با شنیدن خبر سکته پدرم بیهوش شدم ولی حمله عصبی بود.به خدا شما دار ...

مرسی عزیزم چشم بازم پیگیری میکنم 

خدا کنه حرفت حق باشه

مرسی عزیزم چشم بازم پیگیری میکنم خدا کنه حرفت حق باشه

عزیزم شما یبار که حمله داشتی برو بیمارستان و به دکتر بگو آنزیم آنژین شما رو چک کنه چند بار طی چند حمله این آنزیم رو چک کنی به خودتم اثبات میشه 

عزیز جان من آنقدر پانیک بودم که مادر پانیک ایران بودم به نظر خودم، ولی به لطف خدا الان حالم خوبه. شما روانشناس و درمان دارویی رو همزمان ببر جلو.به ۶ ماه نرسیده حملاتت تمومه

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر