2777
2789

اگه مادرشوهرتون شما رو با خانواده پاگشا نکرده باشه بعدش الان دامادش و با خانواده پاگشا کنه شما شرکت میکنید؟ حتی زمانی که عذا دار بودن پدر مادرم براشون کادو گرفتن که لباس سیاه و از تنشون دربیارن ولی مامانش گفت میخوام برم خونه پدریم پیش خواهرام خودم دعوتشون میکنم که کلا دو سال گذشته نکرده.

حتما ناراحت میشدم

ولی خب نمیتونم مجبورش کنم ک دعوت کنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ناراحت میشدمولی خب نمیتونم مجبورش کنم ک دعوت کنه

منم نمیخوام دعوت کنه. اصلا دعوتم کنه فکر نکنم مامان بابام برن ولی یجوری سر دخترشون مقرراتی شدن و پایبند رسوم. اصرار دارن ماهم تو پاگشا داماد باشیم. اصلنم به رو خودش نمیاره مارو دعوت نکرده

برا منم دعوت نکردن نه خودمو نه پدرمادرمو ،تازه با دعوا وزور روز اول بعد ازدواجم میگفت که باید بیای دست بوس من😆

زنگ میزد شوهرم زنگ میزد به مامانم به خالم به همه! که چرا نیومده خجالت نکشیده که تا این موقعه خوابیده حالا ساعت چنده ۹ صبح! من کی خوابیدم ساعت ۴ صبح که از مراسم برگشتیم .

مامانم هی سعی کرده بود سازش کنه و با لطافت حرف بزنه دیده بود شصت بار هی زنگ میزنه به بقیه، سری اخری که به مامانم زنگ زد مامانم گفت مگه تو کی هستی که بخاد بیاد دست بوس تو روانیمون کردی اول صبحی😢😅

میرفتم مهم نبود برام ولی سروسنگین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم نمیخوام دعوت کنه. اصلا دعوتم کنه فکر نکنم مامان بابام برن ولی یجوری سر دخترشون مقرراتی شدن و پای ...

حس خیلی بدیه. واقعا سخته آدم چیزی نگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

برا منم دعوت نکردن نه خودمو نه پدرمادرمو ،تازه با دعوا وزور روز اول بعد ازدواجم میگفت که باید بیای د ...

دم مامانت گرم‌. واقعا فکر کرده ملکه مادر باید بری دستبوسی؟😂😂😂 مامان من زبون نداره هعی میگه عب نداره.

عجب مادر شوهر بی فرهنگی داری گلم عین مادر شوهر من بی سواد و بی فرهنگه  راستش اگه نریی متاسفانه برچسب حسود بهت میخوره از سمت خانواده شوهرت و داماد جدید مجبوری بریی ولی یاد بگیر سرویس دهی به هیچ عنوان مهمون برو و برگرد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منم نمیخوام دعوت کنه. اصلا دعوتم کنه فکر نکنم مامان بابام برن ولی یجوری سر دخترشون مقرراتی شدن و پای ...

خب دختر گل مثلا میخاد جلوی مادر شوهر دخترش بگه ما خانواده خوبی هستیم هوای عروسگون و داریم احترام میدارین ننه شوهر دخترم یاد بگیر با دخترم اینطوری برخورد کن سیاست دختر گل 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منو جاریم با فاصله ی ماه عقد کردیم

قرار بود مادرشوهرم دوتامونو باهم پاگشا کنه بعد منصرف شد جدا جدا دعوت کرد قبل از پاگشای جاریم ، جاریم خودش سرخود رفت دو هفته موند خونشون

بعد از دو هفته ک جاریم خونشون بود خانوادش دعوت کرد برا پاگشا منو نگفت خیلی بهم بر خورد با اینکه مادرشوهرم خالمه

بعد پاگشای من ک شد جاریم از ی هفته قبل رفت اونجا موند و تو مهمونی منم حضور داشت