2777
2789
عنوان

حکم اعدام تتلو صادر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9536 بازدید | 66 پست
دختری که میره‌ خونه اون ، نمیدونه واسه چی میره؟

واقعا چطور میتونین چنین حرفی بزنین

یعنی چون از رو حماقت رفتن خونش باید هربلایی سرشون بیاره؟ شما اگه این اتفاق واسه دختر خودتونم بیوفته بازم اینطوری حرف میزنین؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

عمرا اعدامش کنناگ اعدام بکن بودن اون پسره میلاد و اعدام میکردنچند سالع گرفتنش اعدام نکردنیا توماج صا ...

توماج صالحی فرق داشت. تتلو شاکی خصوصی هم از خانواده دخترا داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش لااقل برا یه ادم حسابی این تاپیکو میزدی!

من با کلی از اهنگاش خاطره دارم

کی اونو ب این نقطه رسوند؟

همین مردم

میرفتن سر قبر پدرش میشاشیدن

کلی بلا سرش میاوردن هرجوری شد مردم باهاش اینکارو کردن

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
دخترا خودشون میرفتن‌ مگه بزور‌ بود؟؟؟اعدام واسشون‌ نقل و نباته

چه با زور 

چه بی زور 

اجبار و غیر اجبار الان دیگه مهم نیست کاری که انجام داده جرم محسوب میشه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

توماج‌ ک از خودشونع😉

من موندم شناهایی ک میگن از خودشونه شما از کجا اینقد مطمینی حتما شماها هم از خودشونی ک اینقد مطمئنی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

وای خدا نکنه خاک تو سر آدمی که از مرگ یکی خوشحال شه 

بعدم چطور یکیو در حال ارتکاب جرم ندیدین و بهش انگ می چسبونین 

سحر قریشیم والا برای اینکه کانال یوتیوبش بره بالا چسبید به تتلو 

ترکمنم💚❤️

واقعانی ؟

چرا؟؟ هوش و نبوغشو می پرسی؟؟ اره اهنگا و شعراشو خودش می گفت توی یک ساعت شعر و اهنگ و ملودی و همه چی شو خودش به تنهایی می ساخت.و یک نو اوری جدید در موسیقی اورد.نبوغش جدا از راه اشتباهیه که رفت

من با کلی از اهنگاش خاطره دارمکی اونو ب این نقطه رسوند؟همین مردممیرفتن سر قبر پدرش میشاشیدنکلی بلا س ...

عجب

خودش عقل نداشت

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

کجا گفته شده داستان این دخترا و؟ برم بخونم

سرچ کنی گوگل میاد 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

معلومه که نه. چرا باید برم؟

چون باهاش صحبت کنی و عکس بگیری !!!

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی