2777
2789
عنوان

حکم اعدام تتلو صادر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9520 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چطور سحر قریشی اومد بیرون کتکم نخورد

سحر قریشی گفت تتو هاش به خاطر تتلو بوده اون مجبورش کرد. یا اینکه معتاد شد به خاطر اون بوده 

اینم که تتلو اومد ایران ب خاطر اینه ترکیه دیپورتش کرد

دخترای اونجا انقدر اعتراض کردن که فرستاده شد ایران

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

متحاوز یعنی کسی ک به زور بوده کارش، دخترا خودشون رفتن خونشبعدم اعدام نمیکنن چون همه دنیا تتلو رو میش ...

همه‌ی دنیا؟ چند سالته عزیزم؟ 

کی برات تجاوز رو این معنی کرده؟ عشق و علاقت به تتلو باعث شده چشمات رو روی همه چیز ببندی؟ 

به خیالاتت تجاوز رو توجیه کردی، پدوفیل بودن و زن ستیز بودنش و توهین به مقدسات رو چجوری توجیه میکنی؟

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

کاش لااقل برا یه ادم حسابی این تاپیکو میزدی! 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عمرا اعدامش کنناگ اعدام بکن بودن اون پسره میلاد و اعدام میکردنچند سالع گرفتنش اعدام نکردنیا توماج صا ...

توماج‌ ک از خودشونع😉

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
متحاوز یعنی کسی ک به زور بوده کارش، دخترا خودشون رفتن خونشبعدم اعدام نمیکنن چون همه دنیا تتلو رو میش ...

شما یه هنرمند و دوست داشته باشی ادرسشم داشته باشی نمیری پیشش؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

توهین ب مقدسات و ....

خدابیامرزد این همه آدم مردن اینم یکیش مرگ فقط درجه یک مهم باشه وادمهای بی گناه وناحق میمیرن مثل غزه بچه هایش اینکه لاسش شده خوش گذرانیش کرده دورهای اروپاییش هم زده انواع دختر هم زیرش امتحان کرده دیگه وقتشه بره خداحافظ در راهم ببند باد نیاد 😂😂

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

اره صادر شده انگار

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱